eTab 5 dokunmatik sorunu

hasanbasir

Centipat
Bende eTab 5 tablet var. Bir gün durduk yere dokunmatiği gitti, yani artık dokunmatik hiç çalışmıyor. TWRP'de de çalışmıyor mouse klavye takıp denedim mouse tableti açtı tablete kalibrasyon tuşuna bastım başarısız dedi. Çözümünü bilen var mı? Tamirciye gönderdim problem dokunmatikte değil ve ROM'u değiştirdim 2-3 kere.

hocam oradaki işlemler dokunmatik istiyor bende hiç dokunmatik yok bir daha bakın lütfen😢😢😢😢😢
ayrıca benim bilgisayar etab5 i görmüyor o işlemlerin birisinde

hocam oradaki işlemler dokunmatik istiyor bende hiç dokunmatik yok bir daha bakın lütfen😢😢😢😢😢
ayrıca benim bilgisayar etab5 i görmüyor o işlemlerin birisinde
Bilgisayarın görmemesi şarj soketi kaynaklı. Soket değiştiyse ya da bozulduysa soketi tamir etmen şart. Ya da sürücülerini yükledin mi mesela ? Ayrıca o işlemleri yapman için tablet kalemi lazım. Kalemle çalışıyor dokunmatik.

Tamam da tabletin Driver'ları varsa atsana kardeş hani tabletin görmesi için eğer oda yoksa başka yol yok mu hiç😭😢
MT6592 driver diye aratman yeterli. Eğer istersen Teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı