Etail.com güvenlir midir?

Radical1

Decapat
Daha fazla  
E pin alacağım. Instagram'da karşıma çıktı. Fiyatları uygun. Güvenilir bir site mi? Ona göre alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin aslı ben Instagram gibi platformlarda satış yapan yerlere güvenmiyorum ne olursa olsun çünkü muhattab bulamazsınız sorun çıkarsa en iyisi bilindik yerden almaktır forumda kefil olanlar yarın bir gün problem çıktığında parayı ödücekler mi bunu sormak lazım.. .

Bu işler hep böyle olur başta verir verir güven kazanır belli bir seviyeye geldimi takıp giderler bu işler hep böyle olur tosuncuk hesabı😏

İşin aslı ben Instagram gibi platformlarda satış yapan yerlere güvenmiyorum ne olursa olsun çünkü muhattab bulamazsınız sorun çıkarsa en iyisi bilindik yerden almaktır forumda kefil olanlar yarın bir gün problem çıktığında parayı ödücekler mi bunu sormak lazım.

Bunun Instagram platformuyla ne alakası var adamlar sana her oyunu ucuza sağlamak gibi bir şey yapmıyor hatta cogu oyun Steam'e göre pahalı. Ama bazen iyi reklam yapmak için oyunları çok ucuza koyabiliyorlar ve sende bundan faydalanıyosun ben Detroit'in yapımcısının bütün serisini oradan aldım çünkü Steam'de tanesi 250ken orada 35 ve 70TL ydi. güvenip güvenmemek size kalmış bişey ama çoğu insan güvenilir olduğunu belirtiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Instagram platformuyla ne alakası var adamlar sana her oyunu ucuza sağlamak gibi bir şey yapmıyor hatta cogu oyun Steam'e göre pahalı. Ama bazen iyi reklam yapmak için oyunları çok ucuza koyabiliyorlar ve sende bundan faydalanıyosun ben Detroit'in yapımcısının bütün serisini oradan aldım çünkü Steam'de tanesi 250ken orada 35 ve 70TL ydi.
Ben sadece fikrimi söyledim ben güvenmiyorum.. 250 TL'lik oyunu 35 70 TL'ye koyuyorsalar burda bir şey arardım sonuçda mağazaya gidip bir şey almıyorsun net üzerinden key alıyorsunuz Geçersiz olsaydı ne yapıcaktınız çok merak ediyorum..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı