Etail.com'dan Super Hot aldım. Steam'de aktifleştirince yanında (middle east) yazıyor. Cluster Truck oyununu aldığımda da ru yazıyordu. Direkt Steam'den alınmasıyla ne farkı vardır?
Bazı keyler belli bölgelerle sınırlandırılmıştır.Bunun sebebi yerel fiyatlandırma gibi sebeplerden dolayı keylerin belli bölgelerde daha ucuza satılması.Global keyler ise tüm dünya üzerinde etkinleştirilebilir ve bu yüzden daha pahalıdırlar.Sizin aldığınız key yalnızca Orta Doğu bölgesinde etkinleştirilebilir.Türkiye'de Steam üzerinde bir Orta Doğu bölgesi olarak sınırlandırıldı.Bu yüzden keyinizi sorunsuz şekilde aktifleştirebiliyorsunuz.Etail.com'dan Superhot aldım. Steam'de aktifleştirince yanında (Middle East) yazıyor. Cluster Truck oyununu aldığımda da RU yazıyordu. Direkt Steam'den alınmasıyla ne farkı vardır?
Cluster Truck oyununda RU yazıyordu ama etkinleştirebildim.Bazı keyler belli bölgelerle sınırlandırılmıştır.Bunun sebebi yerel fiyatlandırma gibi sebeplerden dolayı keylerin belli bölgelerde daha ucuza satılması.Global keyler ise tüm dünya üzerinde etkinleştirilebilir ve bu yüzden daha pahalıdırlar.Sizin aldığınız key yalnızca Orta Doğu bölgesinde etkinleştirilebilir.Türkiye'de Steam üzerinde bir Orta Doğu bölgesi olarak sınırlandırıldı.Bu yüzden keyinizi sorunsuz şekilde aktifleştirebiliyorsunuz.
Muhtemelen RU'nun yanında CIS'da yazıyordu yani RU/CIS şeklindeydi aldığınız kod. CIS= Bağımsız Devletler Topluluğu anlamına geliyor. Eski Sovyetler Birliği ile alakası olan Ukrayna, Azerbaycan gibi ülkeleri kapsıyor. İlginçtir o ülkeler arasında Türkiye'de var belli ki kodu aktive edebiliyorsunuz. Eğer kodu Türkiye'de aktive edemeseydiniz o zaman bu kod başka bölgeye ait derdi. RU ise direkt Rusya oluyor.Cluster Truck oyununda RU yazıyordu ama etkinleştirebildim.
Türkiye öyle bir konumdaki bir çok bölgeye ait keyi aktifleştirebiliyoruz.Bazı keyler belli bölgelerle sınırlandırılmıştır.Bunun sebebi yerel fiyatlandırma gibi sebeplerden dolayı keylerin belli bölgelerde daha ucuza satılması.Global keyler ise tüm dünya üzerinde etkinleştirilebilir ve bu yüzden daha pahalıdırlar.Sizin aldığınız key yalnızca Orta Doğu bölgesinde etkinleştirilebilir.Türkiye'de Steam üzerinde bir Orta Doğu bölgesi olarak sınırlandırıldı.Bu yüzden keyinizi sorunsuz şekilde aktifleştirebiliyorsunuz.
Anladım hocam. Teşekkürler.Muhtemelen RU'nun yanında CIS'da yazıyordu yani RU/CIS şeklindeydi aldığınız kod. CIS= Bağımsız Devletler Topluluğu anlamına geliyor. Eski Sovyetler Birliği ile alakası olan Ukrayna, Azerbaycan gibi ülkeleri kapsıyor. İlginçtir o ülkeler arasında Türkiye'de var belli ki kodu aktive edebiliyorsunuz. Eğer kodu Türkiye'de aktive edemeseydiniz o zaman bu kod başka bölgeye ait derdi. RU ise direkt Rusya oluyor.
Türkiye öyle bir konumdaki bir çok bölgeye ait keyi aktifleştirebiliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.