Çözüldü Eternal Fire hub nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba Eternal Fire hub nedir? Bunun ne gibi bir artısı olabilir? Tam olarak ne anlamayamadım FACEIT'den ayrı bir şey mi? Yoksa FACEIT'in içinde bir sunucu gibi bir şey mi?

Ve kendimizi geliştirip öne çıkarmak için tercih etmek mantıklı mı tam olarak bilmediğim için yanlış bir ifade kullanmış olabilirim kusura bakmayın.

Çözüm
Eternal Fire Hub, FACEIT içinde yer alan özel bir lig. Eternal Fire ile ortaklık sayesinde oluşturulmuş ve Türkiye merkezli sunuculara sahip. Kendi lig aşamaları mevcut. Daha düşük ping daha keyifli oyun için avantaj olabilir.
Eternal Fire Hub, FACEIT içinde yer alan özel bir lig. Eternal Fire ile ortaklık sayesinde oluşturulmuş ve Türkiye merkezli sunuculara sahip. Kendi lig aşamaları mevcut. Daha düşük ping daha keyifli oyun için avantaj olabilir.

Çözüm

Peki hocam kendimizi öne çıkarmak için yani e spora yönelmek için daha iyi bir tercih olur mu?

Bir de hocam galiba yakın zamanda artık FACEIT'e yeni başlayan oyuncuların levelleri Premier ranklarina göre belirlenicekmiş örneğin Premier 16 bin FACEIT 6 seviye. Bu güncelleme gelmiş olabilir tam emin değilim.

Ben hocam FACEIT'e başlamayı düşünüyordum ama öncelikle biraz Premier'de rank kasıyım dedim sizce böyle mantıklı mı yoksa direkt FACEIT mi başlayım oyunda 300 saatim var oyunda en fazla çıkabildiğim rank Gold Nova 2

@snageX bu sorum icin sizde müsaitseniz bir bakabilir misiniz hocam.

Türk oyunculara tanıtmak ve kendinizi göstermek için iyi olabilir.

Hmmm o zaman iyi olabilir hocam teşekkür ederim yardımınız için.

Son yazdığınız hakkında yeni konu açıp öneri isteyebilirsiniz hocam, o konu beni aşıyor açıkçası ben oyundan bayağı bir süredir uzağım.

Tamamdır o zaman hocam yine de çok teşekkür ederim sağ olun.

Son yazdığınız hakkında yeni konu açıp öneri isteyebilirsiniz hocam, o konu beni aşıyor açıkçası ben oyundan bayağı bir süredir uzağım.

Bu arada sizi de çok seviyorum hocam arada sırada hep görüyorum bu konuda da yardımcı oldunuz hemen çözüm olarak da işaretliyorum. Çözüm konusunda üstünüze tanımam hocam.

Bu arada sizi de çok seviyorum hocam arada sırada hep görüyorum bu konuda da yardımcı oldunuz hemen çözüm olarak da işaretliyorum. Çözüm konusunda üstünüze tanımam hocam.
Hocam onore oldum, çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…