program ekle kaldıra bakın orada olacaktır. Ücretsiz bir uninstaller ile yada direk oradan kaldırabilirsiniz. Oyun gibi duruyor ilk izlenim de.. malwarebytes ile bir tarama yapın..Programı ben kurmadım
sıkıntı çıkmaz ki anket aracı sonuçta bilgisayarda 4 3 aydan fazla bir süre var ve bişi olmadıprogram ekle kaldıra bakın orada olacaktır. Ücretsiz bir uninstaller ile yada direk oradan kaldırabilirsiniz. Oyun gibi duruyor ilk izlenim de.. malwarebytes ile bir tarama yapın..
bugün bu virüs yüzünden laptopa format attım eğer kaldırırsan tüm masaüstünü yok ediyor. bende de 8 aydır varmış sorun çıkarmıyordu ta ki after effectsde render alırken crash verip tüm windows`u çökertene kadar. eğer hala bilgisayarında duruyorsa derhal format at başka çaresi yok. evrenin en lanet virüsüdür, exe dosyalarını virus totale atarak ne kadar tehlikeli olduğuna bakabilirsin. haberin olsun diye yazıyorum kıymetini bilsıkıntı çıkmaz ki anket aracı sonuçta bilgisayarda 4 3 aydan fazla bir süre var ve bişi olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.