Selamlar, sistemde bir veya iki ekran kartı çalışacak 750W şimdilik yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Daha sonrasında yenileyeceğiz zaten. Ayrıca "başlanmaz elektrik melektrik" gibi yorumlar yapıp kirletmeyin konuyu. Parçalar için önerilerinizi alabilirim, anakart ve PSU da dahil. Şimdilik şöyle düşünüyorum,
Anakart:

www.trendyol.com

www.trendyol.com

PSU:

Elimde (Pentium Dual Core sla3j, Intel Pentium 4 630) iki işlemcim var. Bunların yeterli olup olmayacağı meçhul o yüzden işlemci önerisi istiyorum. Bütçe fark etmez fakat çok da gerekli olmadığını düşünecek olursak abartmanın da bi' lüzumu yok. i3 10.nesil koysam bir zararını görür müyüm? Bunu da öğrenmek istiyorum.
Anakart "RAM hızı DDR4 2133 MHz RAM hızı DDR4 2400 MHz RAM hızı DDR4 2666 MHz" destekliyor. Tek slot RAM yeterli midir? Hangisini kullanıyorsunuz ne takmalıyım?
Kartlar : 3060, Ti veya 5700 XT olacak veyahut o seviyede kartlar olacak.

Anakart:
Biostar TB250-BTC+ Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart Fiyatı - Trendyol
Biostar TB250-BTC PRO 12 Adet Ekran Kartı Girişli 2400MHz DDR4 Soket 1151 ATX Mining Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
				PSU:
Elimde (Pentium Dual Core sla3j, Intel Pentium 4 630) iki işlemcim var. Bunların yeterli olup olmayacağı meçhul o yüzden işlemci önerisi istiyorum. Bütçe fark etmez fakat çok da gerekli olmadığını düşünecek olursak abartmanın da bi' lüzumu yok. i3 10.nesil koysam bir zararını görür müyüm? Bunu da öğrenmek istiyorum.
Anakart "RAM hızı DDR4 2133 MHz RAM hızı DDR4 2400 MHz RAM hızı DDR4 2666 MHz" destekliyor. Tek slot RAM yeterli midir? Hangisini kullanıyorsunuz ne takmalıyım?
Kartlar : 3060, Ti veya 5700 XT olacak veyahut o seviyede kartlar olacak.

Son düzenleme: