Benim kartımda bellek sıcaklığı sensörü yok o yüzden bilemiyorum. Fanı %60 gibi çalıştırmıştım bağlantı yeri sıcaklığı 57 filandı kart sıcaklığı 50 filandı sanırım. Dual yapmaktan vazgeçtim şuanlık elektrik çıkınca geri 20 cent kalıyordu onu da satıcak borsa filan uğraşamam dedim.
Asıl sebep tabi bilgisayarım ile aynı odamda olmak %60 ların üstünde fan çalıştırmak ayrıca kasa fanları da tabi beni gece rahatsız ettiği için vazgeçtim.
Eth ayarlarına gelicek olursak daha önceden çekindiğim için more Power tool kullanmak istememiştim ama bir sorun yaratmıyormuş. Her neyse more Power tool ile bazı değişiklikler yaptım. Daha çok güç tüketimini düşürmek için.
Minimum voltajları 600 e ayarladım ve powerlimiti min 50 ye ayarladım yani Radeon ayarlardan -50 ye kadar çekebiliyorum.
Core clock 1200 voltaj 1200
Memory 2150 (1075)
Power limit -30
Güç tüketimi 93W
Eth hashrate 46.96 (Team Red Miner)
Sıcaklık 43,45 fan %47
Aslında hashratede 47 nin üzerine çıkabiliyorum ama anlamadığım bir şekilde bazen de çıkamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum bu sefer çıkıyor filan çözemedim tam ama hata vs almıyorum. O yüzden core clocku 1200 de bıraktım çıkamazsa boşa daha fazla elektrik tüketmesin diye.
Ton coin gpu'yu daha çok kullanıyor o yüzden core clocku arttırmanızı öneririm ben 2.49 gh/s hashrate almıştım. Tabi güç tüketimi daha fazlaydı ama hesaplamıştım w başına hashrati karlılık azalmıyordu. Bir de yanlışım yoksa team red miner şuanda daha başarılı dual miningde.