Hakan1907ank
Centipat
Daha fazla
ETH mi kazıyorsunuz etc mi?
1 Ethereum kazmak çok çok zor. Zaten 1 saatte kazılan Ethereum hesabınıza yatmaz. Nereden baksanız 1-2 hafta kazım yapmanız gerekte.
1 ETH 20.000 TL ediyor. Tek kartla o kazancı elde etmen bayağı uzun sürer. Aylık 1000 TL bıraksa 20 ay sürer. Üstelik kazım zorluğu çok değişken.
Bu arada siz tek başınıza ETH kazamazsınız. Hadi diyelim kazdınız blokları çözdünüz boş bile çıkabilir bu yöntemle yıllarını alır. Havuz madenciliği yapmak zorundasın. Orada sistem sana istediğini kazdırır performansına göre ortalama ödeme yapar.
Teşekkür ederim rig kurmak istiyorum. Yeniyim yazım hataları ve bilmediğim çok şey ama öğreneceğim.Ring değil rig, rig kurmak için sanayi elektriği gerekiyor bir süreden sonra, 1 ETH kaç günde kazarsın bilemeyiz 24 saat üzerinden bunu hesaplıyabilirsin Google amcaya sorarak.
Reis Ethermine'a gir orada payotus kısmında kaç saatte 0.1 ETH kazdığın yazar onu onla çarparsan 1 ETH'yi kaç saatte kazdığın ortaya çıkar.
Size değeri söylemek için bahsettiğiniz uygulamayı indirdim ama dediğiniz yeri bulamadım hocam.Arkadaşlar vram sıcaklıkları ne durumda . Baktınız mı hiç HWinfo ile
Hergun düşme azalmaayrıca senin için kendi ekranımda örnek veriyorum. aylık 204 dolar sen o kartla 1 eth ı tam 12 ayda kazarsın belki 10-11 de olabilir bugün çok düştü belkide 18 ay
Eki Görüntüle 991283
Arkadaşlar gerçekten bu gün inanılmaz zorlardılar 1660 s ile kazım yapmaktayım saatlik kazancım 1.01 TL den 0.77 TL’ye geriledi bu gün
Günlük 24.31 TL den 18.47 TL oldu
Kazanç günlük olarak değişebiliyor sen ortalamanı 7-10 dolar olarak yapabilirsin günlük ort 100 mhs ile.Sisteminde toplam 300 w civarı çektiğini düşünürsek 6-7 TL de günlük elektrik harcaman olur.
Kazanç surekli artıp azalıyor mu? Yada zorluk da artma azalma oluyor muKazanca bakmayacaksın kazandığın ETH bakacaksın bugün çok zorlaştı kazım.
Bizde de aynı. Dün başladı düşüş, bugün dip yaptı.Arkadaşlar gerçekten bu gün inanılmaz zorlardılar 1660 s ile kazım yapmaktayım saatlik kazancım 1.01 TL den 0.77 TL’ye geriledi bu gün
Günlük 24.31 TL den 18.47 TL oldu
kardeşim en azından bunu bilkmekte güzel yani herkeste olduğu bne dün sadece benim karttamı sıkıntı var diye düşünmüştüm hafta içi düzelir umarımBizde de aynı. Dün başladı düşüş, bugün dip yaptı.
Şuan günlük 16 TL gösteriyorBizde de aynı. Dün başladı düşüş, bugün dip yaptı.
102 biraz fazla gibi kartınızın modeli nedir?Memory Clock'u maximum'a çektiniz sanırım.230 w civarına cektim 102 mh/s civarı kazıyor. OC otursun bir konu açıp ayarları paylaşabilirim. Baya zor bir işmiş oc 3-4 saat uğraştım stabil oldu gibi
sürekli değişiyor ise sorun degil ama hep böyle düşük olacak ise bu kötü bir haber.
Kazanç surekli artıp azalıyor mu? Yada zorluk da artma azalma oluyor mu
102 biraz fazla gibi kartınızın modeli nedir? Memory Clock'u Maximum'a çektiniz sanırım.
Maximum u tavsiye etmiyorlar stabil olması açısından Memory clock +1300 civarında kullanmanızı tavsiye ederim.Evet hocam +1500 ‘de 55 derece civarında çalışıyor. 3080 suprim X kart hocam.
Siz yine de bir bellek sıcaklıklarına bakın GPU-Z üzerinden.Evet hocam +1500 ‘de 55 derece civarında çalışıyor. 3080 suprim X kart hocam.