Düşünceleriniz neler?
4000 Dolar'ı görmüştü.
Hepsi düşüyor ve bunlar ufak düşüş değil.Bilgilendirme "Eth düşünce ekran kartları ucuzlamaz." bilgilendirme bitti.
Bilgilendirme "ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz." bilgilendirme bitti.
Zarar ediyorlar, sadece ona üzülüyorum. Para kazanmalarına da sinir oluyordum. Aradayım.Artarken birilerine kazandırıyor da düşerken kaybettirmesi mi sıkıntı hocam. Ben de bu işin içindeyim.
Yalnız ETH düştüğünde miningcilerin daha çok işine geliyor haberin olsunDoğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek.
Düşerken de para kazanılıyor bu arada.Zarar ediyorlar, sadece ona üzülüyorum. Para kazanmalarına da sinir oluyordum. Aradayım.
Şu an o durum geçerli değil. ETH düşüyor ancak kazım zorlaştı.Yalnız ETH düştüğünde miningcilerin daha çok işine geliyor haberin olsunBiraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.
Stok sorununun daha büyük bir sebebi var çip sıkıntısı. Ve kazım zorluğu azalınca daha çok eth kazanıyorlar sonra fiyatlar normale dönünce kazançlı çıkıyorlar. Üstelik çinde mining biterse kazım zorluğu ciddi anlamda düşer bence.Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.