JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #31 E bıktık artık bi' yerde de son bulsun yani...
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #32 Talha Tuna dedi: Bilgilendirme "Eth düşünce ekran kartları ucuzlamaz." bilgilendirme bitti. Genişletmek için tıkla... Hepsi düşüyor ve bunlar ufak düşüş değil.
Talha Tuna dedi: Bilgilendirme "Eth düşünce ekran kartları ucuzlamaz." bilgilendirme bitti. Genişletmek için tıkla... Hepsi düşüyor ve bunlar ufak düşüş değil.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 23 Mayıs 2021 #33 Talha Tuna dedi: Bilgilendirme "ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz." bilgilendirme bitti. Genişletmek için tıkla... Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek.
Talha Tuna dedi: Bilgilendirme "ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz." bilgilendirme bitti. Genişletmek için tıkla... Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2021 #34 airsword19 dedi: Artarken birilerine kazandırıyor da düşerken kaybettirmesi mi sıkıntı hocam. Ben de bu işin içindeyim. Genişletmek için tıkla... Zarar ediyorlar, sadece ona üzülüyorum. Para kazanmalarına da sinir oluyordum. Aradayım.
airsword19 dedi: Artarken birilerine kazandırıyor da düşerken kaybettirmesi mi sıkıntı hocam. Ben de bu işin içindeyim. Genişletmek için tıkla... Zarar ediyorlar, sadece ona üzülüyorum. Para kazanmalarına da sinir oluyordum. Aradayım.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #35 Death_9 dedi: Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek. Genişletmek için tıkla... Yalnız ETH düştüğünde miningcilerin daha çok işine geliyor haberin olsun Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.
Death_9 dedi: Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek. Genişletmek için tıkla... Yalnız ETH düştüğünde miningcilerin daha çok işine geliyor haberin olsun Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Mayıs 2021 #36 yaagzrmkc dedi: Zarar ediyorlar, sadece ona üzülüyorum. Para kazanmalarına da sinir oluyordum. Aradayım. Genişletmek için tıkla... Düşerken de para kazanılıyor bu arada.
yaagzrmkc dedi: Zarar ediyorlar, sadece ona üzülüyorum. Para kazanmalarına da sinir oluyordum. Aradayım. Genişletmek için tıkla... Düşerken de para kazanılıyor bu arada.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #37 lykiamami dedi: Yalnız ETH düştüğünde miningcilerin daha çok işine geliyor haberin olsun Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an o durum geçerli değil. ETH düşüyor ancak kazım zorlaştı.
lykiamami dedi: Yalnız ETH düştüğünde miningcilerin daha çok işine geliyor haberin olsun Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an o durum geçerli değil. ETH düşüyor ancak kazım zorlaştı.
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #38 Death_9 dedi: Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek. Genişletmek için tıkla... Stok sorununun daha büyük bir sebebi var çip sıkıntısı. Ve kazım zorluğu azalınca daha çok eth kazanıyorlar sonra fiyatlar normale dönünce kazançlı çıkıyorlar. Üstelik çinde mining biterse kazım zorluğu ciddi anlamda düşer bence.
Death_9 dedi: Doğru. ETH düşünce ekran kartları ucuzlamaz ama gelir düşeceği için miningciler ekran kartı almayacaklar. Stok sorunu düzelecek. Genişletmek için tıkla... Stok sorununun daha büyük bir sebebi var çip sıkıntısı. Ve kazım zorluğu azalınca daha çok eth kazanıyorlar sonra fiyatlar normale dönünce kazançlı çıkıyorlar. Üstelik çinde mining biterse kazım zorluğu ciddi anlamda düşer bence.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Mayıs 2021 #39 Artık bitse de kurtulsak şu "mining çılgınlığı" denen illetten.
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #40 Sadece mining yapanlar için söylüyorum,beter olun.