Ethermine ödemem yapıldı fakat cüzdana ETH'ler gelmedi

Ağ kısmını ne seçeyim yukarıdan.
Ethereum seçtim ve 0 o ETH de.
Ağ kısmını polygon seçtim şu anda cüzdanımda ETH'ler var çok teşekkür ederim peki ben bunu nasıl Binance atacağım.
Polygon sitesindede gözüktü nasıl Binance'ye aktarabilirim yardımcı olabilir misin?
@android3 yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:
Ağ kısmını ne seçeyim yukarıdan.
Ethereum seçtim ve 0 o ETH de.
Ağ kısmını polygon seçtim şu anda cüzdanımda ETH'ler var çok teşekkür ederim peki ben bunu nasıl Binance atacağım.
Polygon sitesindede gözüktü nasıl Binance'ye aktarabilirim yardımcı olabilir misin?
@android3 yardımcı olabilir misin?
Ethereum'u göndermek isterseniz yaklaşık 150 TL gibi komisyon ödemek zorunda kalabilirsiniz.
DApps kısmından Pancakeswap ya da uniswap gibi swap uygulamasına girin ve cüzdanı Polygon ağında bağlayın. WETH'lerinizi Matic gibi komisyon ücreti düşük bir koine dönüştürün öyle gönderin.

Ethermine yerine de Binance Pool kullanmanızı öneririm.

@android3 yapıyorum maticlerim gidiyor fakat wethler matic olmuyor matic verdim swap sitesina dappsda baştaydı sonra tekrar istedi kalmamamıştı ve çekti çok matic gitti bir sıkıntı olur mu fakat olmuyor polygon scanden baktığımda böyle görünüyor Address 0xa7a9869c9893d8d5e31efdb3d361b146ad34f87f | PolygonScan son iki mesela yarıdım eder misin lütfen.
Ben ETH'leri matice atsam oradanda anyswap ile ETH dönüştürsem.

Son düzenleme:
@android3 yapıyorum maticlerim gidiyor fakat wethler matic olmuyor matic verdim swap sitesina dappsda baştaydı sonra tekrar istedi kalmamamıştı ve çekti çok matic gitti bir sıkıntı olur mu fakat olmuyor polygon scanden baktığımda böyle görünüyor Address 0xa7a9869c9893d8d5e31efdb3d361b146ad34f87f | PolygonScan son iki mesela yarıdım eder misin lütfen.
Ben ETH'leri matice atsam oradanda anyswap ile ETH dönüştürsem.
Tam olarak anlayamadım hocam :) Maticler gidiyor derken binance cüzdana mı gidiyor? Weth'leri matic yapmadan matic koini nasıl aldın :) Biraz daha açıklayıcı yaz lütfen :)

Ekran görüntüsü atabilir misin hata aldığın kısımda?

Link attı orada son 2 kişi işlem aynı dönüştürme fakat askıda gibi gözüküyor anlamadım maticlerimde çekildi.
Ekran görüntüsü atabilir misin hata aldığın kısımda?

O kısımda kabul ediyorum ücret çekiliyor fakat dönüşmüyor weth.
Her bir şey dönüştürdüğünü sözleşme kabul ediyor matic çekiyor bundan bir sıkıntı olmaz değil mi çünkü çözümü buldum sanırım denemelik yaptım quick swap oldu fakat hepsini yapmak için biraz matic lazım onu da yarın muslukdan alırım yüksek ihtimal olur.
@android3

Dosya Ekleri

• IMG_20211006_020716.jpg
    IMG_20211006_020716.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Link attı orada son 2 kişi işlem aynı dönüştürme fakat askıda gibi gözüküyor anlamadım maticlerimde çekildi.

O kısımda kabul ediyorum ücret çekiliyor fakat dönüşmüyor weth.
Her bir şey dönüştürdüğünü sözleşme kabul ediyor matic çekiyor bundan bir sıkıntı olmaz değil mi çünkü çözümü buldum sanırım denemelik yaptım quick swap oldu fakat hepsini yapmak için biraz matic lazım onu da yarın muslukdan alırım yüksek ihtimal olur.
@android3
Polygon ağında olduğu için yapılan işlemler için matic ödersin sorun olmaz.
Musluk dediğin ne hocam tam olarak :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı