Ethermine uygun ücreti vermiyor

Cudi47

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende 3 tane 3060 V2 LHR var. RVN kazıyorum Wattomine`den baktığımda yaklaşık 6 dolar geliri olacak diyor ama Ethermine 4,9 dolar günlük getirisinin olduğunu söylüyor. Bir de benim MH 71,5 kazım yapıyor, 2 gündür açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
vergi vrsayre var ve kartları neden lhr aldınız lhr performansınızı büyük ölçüde azaltır

Merhaba arkadaşlar, bende 3 tane 3060 V2 LHR var. RVN kazıyorum Wattomine`den baktığımda yaklaşık 6 dolar geliri olacak diyor ama Ethermine 4,9 dolar günlük getirisinin olduğunu söylüyor. Bir de benim MH 71,5 kazım yapıyor, 2 gündür açık.
Tahmini gelir onlar dostum, orada yazan değerler genelde sana fikir vermeli. Yazılan değer asla birebir karşılığı vermeyecek. Kazım zorluğu, ağ boyutu, internet bağlantın vs. Birçok etken var, iş sadece Mh/s ile bitmiyor maalesef.

Tahmini gelir onlar dostum, orada yazan değerler genelde sana fikir vermeli. Yazılan değer asla birebir karşılığı vermeyecek. Kazım zorluğu, ağ boyutu, internet bağlantın vs. birçok etken var, iş sadece Mh/s ile bitmiyor maalesef.

Öncelikle teşekkür size ilgilendiğiniz için. Bir de normalde 2 kart ile 5-6 dolar alırken RVN'den şu an 3 kartla ancak 5 dolar alıyorum bunun nedeni sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür size ilgilendiğiniz için. Bir de normalde 2 kart ile 5-6 dolar alırken RVN'den şu an 3 kartla ancak 5 dolar alıyorum bunun nedeni sizce?
Değeri düştü ve sanırım biraz da kazım zorluğu arttı. Geçici olsa gerek. Geçen ay 50MH ile 1600-1700 lira getirisi vardı şimdi 48 MH ile 1000-120'lere düştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı