T Tarık Işıklı Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 61 14 Temmuz 2020 #1 Yeni aldığım bilgisayarıma, yeni adlığım ethernet kablosunu taktım. Kabloda sıkıntı görünmüyor uçlarında vs sorun yok. Windows tanımadı. Ethernet bağlı değil yazıyor. Bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2020
Yeni aldığım bilgisayarıma, yeni adlığım ethernet kablosunu taktım. Kabloda sıkıntı görünmüyor uçlarında vs sorun yok. Windows tanımadı. Ethernet bağlı değil yazıyor. Bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz?
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 14 Temmuz 2020 #2 Kablo değiştir sorun kablo da olabilir bir de Windows'dan hata denetlemesi yapın. Artı 0 Eksi
KS KS T Tarık Işıklı Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 61 14 Temmuz 2020 #3 Ekrem taha dedi: Kablo değiştir sorun kablo da olabilir bir de Windows'dan hata denetlemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp sorun gider dedim, ondan mı bahsediyorsun, eğer ondan bahsetmiyorsan nasıl yapılıyor dediğin işlem. Artı 0 Eksi
Ekrem taha dedi: Kablo değiştir sorun kablo da olabilir bir de Windows'dan hata denetlemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp sorun gider dedim, ondan mı bahsediyorsun, eğer ondan bahsetmiyorsan nasıl yapılıyor dediğin işlem.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 14 Temmuz 2020 #4 Tarık Işıklı dedi: Sağ tıklayıp sorun gider dedim, ondan mı bahsediyorsun, eğer ondan bahsetmiyorsan nasıl yapılıyor dediğin işlem. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediyordum. Artı 0 Eksi
Tarık Işıklı dedi: Sağ tıklayıp sorun gider dedim, ondan mı bahsediyorsun, eğer ondan bahsetmiyorsan nasıl yapılıyor dediğin işlem. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediyordum.
A Ata Kurt Decapat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #5 Çözebildiniz mi Artı 0 Eksi
L luigi Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 238 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #6 Ata Kurt dedi: Çözebildiniz mi Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurulu mu? Aygıt yöneticisinden girip bakın. Kurulu ise güncelleştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Ata Kurt dedi: Çözebildiniz mi Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurulu mu? Aygıt yöneticisinden girip bakın. Kurulu ise güncelleştirmeyi deneyin.