Ethernet cihazlar internet kullanınca diğer cihazlarda internet kesilmesi

Ali_Furkan

Femtopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da belirttiğim gibi... Yeni kasaları bilgisayar aldım ve internete bağlanması içinde Ethernet kablosu aldım ve taktım evet güzel güzel kullanıyorum internetim iyi çekiyor herhangi bir ping sorunu yaşamıyorum ama herhangi bir şey indirirken istiyorsanız 15GB olsun istiyorsanız 15MB yine de bir şey indirirken benim ve evdeki telefonların / bilgisayarların interneti kesiliyor. Buna normal diyen arkadaşlar illaki olacaktır fakat ben çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet başlıkta da belirttiğim gibi... Yeni kasaları bilgisayar aldım ve internete bağlanması içinde Ethernet kablosu aldım ve taktım evet güzel güzel kullanıyorum internetim iyi çekiyor herhangi bir ping sorunu yaşamıyorum ama herhangi bir şey indirirken istiyorsanız 15GB olsun istiyorsanız 15MB yine de bir şey indirirken benim ve evdeki telefonların / bilgisayarların interneti kesiliyor. Buna normal diyen arkadaşlar illaki olacaktır fakat ben çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle bu sorunlar oldukça çok ve forumda çözüme kavuşmadı hiç. O yüzden artık kendi düşüncemi belirteceğim konularda.

Ethernet ve Kablosuz modülü iki farklı MAC adresine sahip oluyor ve modem çoklu yönetim yapamıyor olabilir gerek RAM kullanımı gerekse İşlemci gücü yetmiyor olabilir. Bunun için farklı bir modem ile test etmenizi öneririm yada Modeminizi kapatın. Ardından açtığınız anda kabloları takın. RAM kullanımı daha düşük olmalı. Dediğimi test edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı