Ethernet ile gelen internet dağıtımı nasıl olmalı?

paradox35

Decapat
Daha fazla  
Özel yurtta kalıyorum her odaya 1 adet Ethernet kablosu hakkımız var ancak ben 2 adet bilgisayar kullanmak istiyorum 1 tane gelen Ethernet kablosunu eski bir modem ile 2'ye çıkartabilir miyim hem de ana modemden internet çekmiyordu modem ile interneti dağıtabilirsem telefondan da daha rahat bağlanabilirim diye düşündüm.

Özel yurtta kalıyorum her odaya 1 adet Ethernet kablosu hakkımız var ancak ben 2 adet bilgisayar kullanmak istiyorum 1 tane gelen Ethernet kablosunu eski bir modem ile 2'ye çıkartabilir miyim hem de ana modemden internet çekmiyordu modem ile interneti dağıtabilirsem telefondan da daha rahat bağlanabilirim diye düşündüm.

Yasak değilse router al hem kendi Wi-Fi'ın olur hem de Ethernet derdin kalmaz.

Switch kullanarak istediğin kadar çoğaltabilirsin ayrıca eğer laptopsa veya Wi-Fi kartın varsa bilgisayarın internet paylaşımına bağlanabilirsib.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı