Ethernet ışığı yanıyor fakat internet yok

quazzart15

Decapat
Daha fazla  
Bir anda video izlerken durduk yere internet gitti. Ethernet ışığı yanıyor fakat bilgisayarda internet hiç gözükmüyor. Aygıt Yöneticisi'nden Realtek driver üzerinde ünlem var. Oradan güncelledim zaten güncel uyarısı verdi. Acilen bu işi çözmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (ağ sıfırlamayı, kapatıp açmayı denedim işe yaramıyor). işletim sistemi: Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir anda video izlerken durduk yere internet gitti. Ethernet ışığı yanıyor fakat bilgisayarda internet hiç gözükmüyor. Aygıt Yöneticisi'nden Realtek driver üzerinde ünlem var. Oradan güncelledim zaten güncel uyarısı verdi. Acilen bu işi çözmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (ağ sıfırlamayı, kapatıp açmayı denedim işe yaramıyor). İşletim sistemi: Windows 11.

Aygıt Yöneticisi'nden Realtek Ethernet sürücüsünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.

ASUS TUF B760M Plus DDR4 ( bu arada internetten aldığım TP-Link Bluetooth adaptörüde çalışmıyor telefondan internette veremiyorum.)

Aygıt Yöneticisi'nden Realtek Ethernet sürücüsünü kaldır, bu cihazın sürücü yazılımını sil işaretli olsun. Sonra bunu kurup bilgisayarı yeniden başlat.

Aygıt Yöneticisi'nden Realtek Ethernet sürücüsünü kaldır, bu cihazın sürücü yazılımını sil işaretli olsun. Sonra bunu kurup bilgisayarı yeniden başlat.
Asusun kendi sitesine anakartımı yazdım.orada realtek driver çıktı indirdim fakat dosyayı telefondan bilgisayara aktaramıyorum.Kablolu şekilde bile olmuyor.

ASUS'un kendi sitesine anakartımı yazdım. Orada Realtek driver çıktı indirdim fakat dosyayı telefondan bilgisayara aktaramıyorum. Kablolu şekilde bile olmuyor.

USB hata ayıklama açık mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı