Ethernet kablosu bağlı ama internet yok

FENERBAHC3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba hayırlı akşamlar bilgisayarım her açtığımda BIOS'a giriyordu. Pil vs. değiştirdim şimdi arada giriyor values vs. yazıyor. Neyse konu o değil 3 veya 5 saat kapalı kalınca her açtığımda internet yok ağ bağdaştırıcısını kaldırıp yeniden tarıyorum geliyor. Ya da devre dışı bırak deyip birkaç kere etkinleştir deyince düzeliyor ama yine aynısı oluyor, kabloda sorun yok.

Dosya Ekleri

• IMG-20241008-WA0011.jpg
    IMG-20241008-WA0011.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba hayırlı akşamlar bilgisayarım her açtığımda BIOS'a giriyordu. Pil vs. değiştirdim şimdi arada giriyor values vs. yazıyor. Neyse konu o değil 3 veya 5 saat kapalı kalınca her açtığımda internet yok ağ bağdaştırıcısını kaldırıp yeniden tarıyorum geliyor. Ya da devre dışı bırak deyip birkaç kere etkinleştir deyince düzeliyor ama yine aynısı oluyor, kabloda sorun yok.

İnternet yokken sorun gideri çalıştırdığında hangi hatayı veriyor?

Kabloda sorun yoksa internette sorun vardır modemdeki Ethernet kablosunun girişini değiştirin ama WAN yerine takmayın.

Format atmayı deneyin bir.

Attım zaten ondan sonra oldu ne olduysa 3 kere attım atarken biçimlendirirken hata verdi SSD'nin formatını değiştirdim gbt mi ne yaptım. Yeni bölüm oluşturulamadı falan diyordu.

Fotoğraf atar mısın?
Şu anda istesem de atamam işteyim sanırım Bi kaç gün daha atamıyacağım kepçe sağolsun bugün yolu kaldırımı yaparken bütün kabloları koparmış fiberi falan kardeşim aradı haber verdi.

Attım zaten ondan sonra oldu ne olduysa 3 kere attım atarken biçimlendirirken hata verdi SSD'nin formatını değiştirdim gbt mi ne yaptım. Yeni bölüm oluşturulamadı falan diyordu.

Şu anda istesem de atamam işteyim sanırım birkaç gün daha atamıyacağım kepçe sağ olsun bugün yolu kaldırımı yaparken bütün kabloları koparmış fiberi falan kardeşim aradı haber verdi.

O zaman internet geldiğinde çözüm bulmaya çalışırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı