Ethernet kablosu bağlı ama internet yok

Utku Delikanlı

Centipat
Daha fazla  
Ethernet kablosu bilgisayarıma bağlı fakat internete erişim sağlayamıyorum. Kabloda veya modemde bir sorun yok. İşletim sistemim Windows 11. 2 gün öncesine kadar kullanabiliyordum, artık kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    209,4 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 12
  • image.jpg
    image.jpg
    229,8 KB · Görüntüleme: 13
  • image.jpg
    image.jpg
    182,9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet kablosu bilgisayarıma bağlı fakat internete erişim sağlayamıyorum. Kabloda veya modemde bir sorun yok. İşletim sistemim Windows 11. 2 gün öncesine kadar kullanabiliyordum, artık kullanamıyorum.

Ağ sorun gidericisini çalıştırmayı denediniz mi?

Bir çok nedeni olabilir.
El ile statik IP ya da DNS ataması yapmış olabilir misiniz?
Bahsettiğiniz günden bu güne bir proxy veya VPN uygulaması ya da antivirüs kurdunuz mu?

Bir çok nedeni olabilir.
Bahsettiğiniz günden bu güne bir proxy veya VPN uygulaması ya da antivirüs kurdunuz mu?
3 gün önce bilgiseyarıma ilk kez korsan bir uygulama kurmam gerekti o uygulamadan sonra bir antivirüs programı ve vpn indirmisti kaldırdım sonraki gün hic bir sey kurmamıstım bilgiseyara ama ona rağmen internete erişemiyorum

Bir çok nedeni olabilir.
bu arada ip ve dns otomatikte onlar varsayılan ayarlardaydı tekrar kontrol amaçlı yeniden varsayılan ayarlara döndürdüm

3 gün önce bilgiseyarıma ilk kez korsan bir uygulama kurmam gerekti o uygulamadan sonra bir antivirüs programı ve vpn indirmisti kaldırdım sonraki gün hic bir sey kurmamıstım bilgiseyara ama ona rağmen internete erişemiyorum

bu arada ip ve dns otomatikte onlar varsayılan ayarlardaydı tekrar kontrol amaçlı yeniden varsayılan ayarlara döndürdüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı