Ethernet kablosu ile bağlanılan Wi-Fi cihaz tavsiyesi

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba, ben başka bir odadaki masaüstü bilgisayarı, diğer odadaki ev modemine bağlamak için bir cihaz arıyorum. Fakat USB Wi-Fi adaptör falan istemiyorum. Böyle router tarzı, 300 lirayı geçmeyecek üstünde birçok anteni olan güçlü bir cihaz arıyorum. Bu cihaz ev modemine bağlanabilsin ve Ethernet kablo çıkışından kablolu gibi bilgisayara bağlamak istiyorum.

Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 router 4A giga version 1167 Mbps 2.4G 5G çift bant 4 antenli

Şöyle bir cihaz var ama bu bilgisayara Ethernet ile bağlanabiliyor mu emin olamadım. Bir de mümkünse en az gerçek modem gibi 4-5 adet Ethernet kablosu sunarsa daha iyi olur. TV, konsol falan bağlamak için. Bu Xiaomi de port sayısı yetersiz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben başka bir odadaki masaüstü bilgisayarı, diğer odadaki ev modemine bağlamak için bir cihaz arıyorum. Fakat USB Wi-Fi adaptör falan istemiyorum. Böyle router tarzı, 300 lirayı geçmeyecek üstünde birçok anteni olan güçlü bir cihaz arıyorum. Bu cihaz ev modemine bağlanabilsin ve Ethernet kablo çıkışından kablolu gibi bilgisayara bağlamak istiyorum.

Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 router 4A giga version 1167 Mbps 2.4G 5G çift bant 4 antenli.

Şöyle bir cihaz var ama bu bilgisayara Ethernet ile bağlanabiliyor mu emin olamadım. Bir de mümkünse en az gerçek modem gibi 4-5 adet Ethernet kablosu sunarsa daha iyi olur. TV, konsol falan bağlamak için. Bu Xiaomi de port sayısı yetersiz sanırım.

Bu cihaza bakmanı öneririm o bütçedeki en iyi router diyebilirim.

Teşekkürler. Bu evin başka bir odasındaki ağa bağlanır değil mi, modemden kablo çekmeden? Sonra Ethernet'leri de cihazlara bağlayabilirim sanırım. Peki ben bu Ethernet'lere, Ethernet Switch takabilir miyim?

Cihazın WDS desteği var yani 2 cihazı kablosuz olarak birbirine bağlayabilirsiniz ve Ethernet'ten çıkış alabilirsiniz ama pek sağlıklı olacağını sanmıyorum ayrıca cihazın Ethernet portuna Switch ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı