Ethernet kablosu ile ping değeri düşer mi?

Tahao

Hectopat
CS, LoL tarzı oyunlar oynuyorum. Wi-Fi ile kullanırken ping yükselmeleri oluyor düzenli olarak. Ethernet kablosu alsam bu sorunu düzeltir mi? Ayrıca mesela birisi bir şey indirirken pingim göklere uçuyor. Ethernet kablosu ile bağladığımda pingim başkası indirme yaparken stabil kalır mı yoksa bu işin kabloyla alakası yok mu?

Altyapı türünüz ADSL mi? ADSL ise indirme yaparken ping çıkması gayet normal. Upload değeri de 1'in altında oluyor. Ethernet kablosu işe yaramaz.

Fakat VDSL ise durum değişir, işe yarayabilir.

Wi-Fi kartının kalitesine bağlı olarak ping dansöz olabiliyor. Ethernet çözebilir belki altyapı ne olursa olsun.

Altyapı türünüz ADSL mi? ADSL ise indirme yaparken ping çıkması gayet normal. Upload değeri de 1'in altında oluyor. Ethernet kablosu işe yaramaz.

Fakat VDSL ise durum değişir, işe yarayabilir.

Screenshot_20231210_083417_com.brave.browser.png

Böyle diyor vallahi. Biz 100 Mbps kullanıyoruz sanırım 4 de upload var.

Wi-Fi kartının kalitesine bağlı olarak ping dansöz olabiliyor. Ethernet çözebilir belki altyapı ne olursa olsun.

Laptop hocam kartını bilmiyorum ama iyi bir laptop MSI'ın. Ugreen CAT 6 kablo aldım inşallah düzelir.

Eki Görüntüle 2047415

Böyle diyor vallahi. Biz 100 Mbps kullanıyoruz sanırım 4 de upload var.

Laptop hocam kartını bilmiyorum ama iyi bir laptop MSI'ın. Ugreen CAT 6 kablo aldım inşallah düzelir.

Sonuç nedir? Ping değerlerinde iyileşme oldu mu? İllaki olacaktır. Daha iyi veri aktarımı sağlanıyor sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı