Ethernet kablosu ile Steam'a girilmiyor

2 yıl önce Ethernet kablosu almıştım ve sadece Steam'a bağlanmadığı için geçici olarak Wi-Fi adaptörü kullanıyordum, ta ki bugüne kadar. Tekrardan aklıma geldi ve takayım dedim. Ve aynı sorun. Steam'e bağlanmıyor. Şu an bu konuyu Ethernet kablosu aracılığıyla yazmama rağmen Steam'e bağlanmıyor.

steam.jpg

değerler.jpg

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ve hat değerlerim normal mi ? (Moderatör neden sildi bu mesajı ? )

Son düzenleme:
Modemin arkasındaki küçük deliğe kürdan sokup 15 saniye aynı vaziyette bekleyin. Ondan sonra girip şifreleri tek tek deneyin.

Artı -1 Eksi
Artı -2 Eksi
Modemi resetlemek amacında kullanılır.
Hocam yanlış bilgi verdiğiniz için size teşekkür (!) ederim. Modemin arkasındaki reset tuşuna 10 saniye bastım ve modem tamamen sıfırlandı. Ve Wi-Fi kısmında adı "Super Online_xxxx" oldu.
Ama neyse ki Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra şifresini ve adını değiştirerek sorunu çözdük.

Ayrıca internetimiz hat değelerini de kontrol etti ve sıkıntı olmadığını söyledi.

Hayır belki doğru bilgi verdiniz lakin ne durumla karşılaşabileceğimizi de söyleseydiniz mutlu olurdum. 1 saat internetin gelmesini bekledik ve sabah bu durumu çözdük.
Evet şimdi dediğiniz siteye girmem için engel yok galiba. Ama hangi şifreleri deneyeceğim ? Bir de bunu yapmamdaki amaç ne ? Bu arada benim sorunum Ethernet kablosundayken bazen steam'e girmeme sorunu.
Pinginiz birazcık fazla. Bu arada attığınız screenshot hat değerleri değil. Hız değerleri. Hat değerleri için; 192.168.1.1 yazın. Kullanıcı adı ve şifre girin, xDSL değerleri veya hat değerleri olarak gözükecektir. Orayı screenshot atın.
Hocam dediğiniz siteye sonunda girebildim. Şifre "superonline" mış. Şimdi hat değerlerimi görmek için nereye girmem gerekiyor. xDSL gibi bir şey göremedim de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı