Ethernet kablosu nasıl uzatılır?

auluyankurt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim evdeki internet salonda ama kendi odama taşımak istiyorum ama internet ile kendi odam arasında 2 oda var. Nasıl taşıyabilirim? Not: PC sadece Ethernet ile internete baglanabiliyor.

Merhaba benim evdeki internet salonda ama kendi odama taşımak istiyorum ama internet ile kendi odam arasında 2 oda var. Nasıl taşıyabilirim? Not: PC sadece Ethernet ile internete baglanabiliyor.
Hocam internetten kablo kanalları alıp duvar diplerinden kabloyu çekebilirsiniz hem daha derli toplu gözükür hemde ilerde çıkarması daha kolay olur.

Odanla salon arasındaki metreyi ölçüp bir elektronik dükkanından gidip kablo kestir ucuna da Ethernet başlığını bağlasın.

Hocam size 10 numara çözümüm var
İnternette routerlar var
2 parça oluyor
Bir tanesini modemin olduğu yere fişe takıyorsun
Ve arkasına Ethernet kablosu takıyorsun
Diğer ve sonunca cihazı da kendi odanın prizine takıyorsun o 2 cihazı da kolayca birbirine bağlıyorsun

Kendi odana taktığın cihazında Ethernet çıkışı var
Oradan işte kendi bilgisayarına bağlıyorsun.
Kablo sorunu da olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı