Ethernet kablosu takınca Wi-Fi gidiyor

Burak_arsln

Decapat
Arkadaşlar ethernet kablosuyla PC'den modeme bağlanınca Wi-Fi gidiyor ama PC'den interneti kullanabiliyorum. Fakat kablosuz ağım gidiyor telefon gibi aletlerden kablosuz bağlantı kuramıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Ne yapmaliyim? İşim gereği bir an önce halletmem gerekiyor.

Modem: Airties Air 5450.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ethernet kablosuyla PC'den modeme bağlanınca Wi-Fi gidiyor ama PC'den interneti kullanabiliyorum. Fakat kablosuz ağım gidiyor telefon gibi aletlerden kablosuz bağlantı kuramıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Ne yapmaliyim? İşim gereği bir an önce halletmem gerekiyor.

Modeminize kaç aygıt bağlı?

Ben Vodafone ile örnek vereceğim. Diyelim ki Vodafone'den internet alıyorum modemim sıkıntılı müşteri hizmetlerini ararım onlar ya oradan güncelleme yaparlar ya da servis gönderirler. Gelen servis bakar ben Vodafone'den internet almaya başladığımdan beri hiç modem değiştirmediysem onlar değiştirmek zorunda 1 defaya mahsus olmak üzere yani bir müşteri hizmetlerini aramayı dene.

Bir adet kamera sistemi mobil cihazlar ve masaüstü bilgisayarım
4

4 port var 1. kamera için 2. wi-fi 3 kapalı 4 ise ethernet için
Demek istediğim öyle değil. Örneğin modeme Wi-Fi üzerinden 5 telefon 2 bilgisayar bağlı. Toplam 7 cihaz oluyor böyle. Modem arayüzüne giderseniz belli olur zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı