Çözüldü Ethernet kablosu Wi-Fi'ye göre daha fazla ping yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bahtsizpiyadee

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
100
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: KINGSTON Beast, KF556C36BBE-16TR, 16GB, 5600Mhz, DDR5, CL36 x (2x16)
SSD: WD Green SN3000, WDS500G4G0E, 500GB, 5000/4000
SSD: Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD
Ekran Kartı: ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB
Anakart: ASUS PRIME B840-PLUS WI-FI
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Klavye: Aula F75 Wireless
Kulaklık: Logitech G435 Wireless
Mouse: Lamzu Atlantis V2 Wireless
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yakın zamanda Türk Telekom fiber hizmeti almaya başladım. İlk geldiği 2-3 gün modem salondaydı, anakartın Wi-Fi alıcısı ile bağlanıyordum. CS2 Viyana serverında sabit 34-35, Frankfurt serverında 54-55 alıyordum. Daha sonra elektrikçi çağırdım ve modem benim odama taşındı. Arada çok fark yok mesafe olarak. Bu işlem gerçekleştikten sonra Ethernet kablosu ile bağlanmaya başladım. Viyana serverında pingim 50'lere, Frankfurt serverlarında 65'e çıktı. Farklı Ethernet kabloları denedim ve sonuç değişmedi. Bu problem neyle alakalı olabilir? Yardımcı olabilecek dostlarım var mıdır?
 
Çözüm
Sorun TT'nin ip'leri ile alakalı çözüleceğini zannetmiyorum. Daha önce yaşadım.
TT kullanırken bir gün viyana ms 48 iken. Modem kapat aç yapıp yeni ip aldığımda 24ms'e düşüyordu.
Turknet geçtim sorun çözüldü.
18 ay mecburi esaret verdim. Umarım 18 ay sonra TurkNet kısmında sıkıntı yaşamam da geçerim tekrar.

Maalesef port sebeplerinden ötürü zorunlu TT'ye geçtim. Daha önceleri hiçbir sorun yaşamazken bu firmaya geçtikten sonra internete küser oldum. Taahhüdün 6. ayındayım böyle giderse parasını verip kurtulacağım.
 
Maalesef port sebeplerinden ötürü zorunlu TT'ye geçtim. Daha önceleri hiçbir sorun yaşamazken bu firmaya geçtikten sonra internete küser oldum. Taahhüdün 6. ayındayım böyle giderse parasını verip kurtulacağım.
Türknet'in karşıladığı cayma bedeli sınırına ulaştığınız an çıkmanızı öneririm ben hocam. Online İşlemler üzerinden yapabileceğim her şeyi müşteri hizmetlerini arayarak yapmak zorunda kalıyorum. Hediye kodu kullanmak için, internet hızı yükseltmek için, Tivibu paketi değiştirmek için vs vs. uzayıp gidiyor liste. Hayırlısı diyelim bekleyelim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı