dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Yavaş yavaş düşen hızı izlerken sizin cevaplarınızı bekliyorum.
Çözüm M M mhkarahan 13 Nisan 2023 Başka kablon var ise onunla test eder misin? Kablo mu bozuk başka bir sorun mu var bakalım.
M mhkarahan Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Başka kablon var ise onunla test eder misin? Kablo mu bozuk başka bir sorun mu var bakalım. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 mhkarahan dedi: Başka kablon var ise onunla test eder misin? Kablo mu bozuk başka bir sorun mu var bakalım. Genişletmek için tıkla... Kabloda problem varmış benim hatam. Az önce köpeğim ucundan kemirmiş Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
mhkarahan dedi: Başka kablon var ise onunla test eder misin? Kablo mu bozuk başka bir sorun mu var bakalım. Genişletmek için tıkla... Kabloda problem varmış benim hatam. Az önce köpeğim ucundan kemirmiş