Yenisini alsanıza. Ben 20 metresini 2 TL'ye almıştım.
Yeni kablo alırsam eski kablo boşta kalacak, israf.Yenisini alsanıza. Ben 20 metresini 2 TL'ye almıştım.
Cat6 kabloyu bu şekilde uzatan bir arkadaşım var, herhangi bir hız kaybı yok. Gayet stabil çalışıyor.Mantık olarak çalışır ama daha önemlisi hız kaybı yaşar mısınız bunu düşünmek.
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.ben de yeni öneririm, ama farklı da kullansanız bir sorun olacağını düşünmüyorum, ben çok kısa bir süre kullandım 3-4 gün kadar, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Kablodan ziyade dişi dişi apartrak bence sorunlu olabilir. Tek parça her zaman daha iyi..
Çok yüksek hızlara sahip değilim. 100-5 paket kullanıyorum. Cat5e ile sorunsuz kullanıyordum. O zaman cat6 alabilirim. Teşekkür ederim.CAT6 kablo CAT5 hızında çalışacaktır bunun dışında herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Ugreen cat6 kablo kullanıyorum hocam 10 metre olarak klasik 1 metrelik cat5 kablo 35 mbps internetimde bana 33 veriyordu şu an kullandığım cat6 kablo da aynı hıza yakın değerler veriyor 32.6 mbps civarı genelde hiçbir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.İyi forumlar. 10 metrelik CAT5e kablo kullanıyorum. Bilgisayarın yeri değiştiği için RJ45 dişi-dişi uzatma aparatı ve 5-6 metrelik kablo alacağım. Alacağım kablo CAT5e olmak zorunda mı? Yoksa CAT6 kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.