Neden ki hocam? Kullanırsak modeme veya beyaz eşyaya ne gibi bir zararı oluyor?
Zarari olmaz sinyalde parazit oluyor. Yavas internet ve yüksek ping gibi sorunlar ortaya çıkabilir.
Neden ki hocam? Kullanırsak modeme veya beyaz eşyaya ne gibi bir zararı oluyor?
Monitörün tam altında kullanıyorum. Bu da etkiler mi?Zarari olmaz sinyalde parazit oluyor. Yavas internet ve yüksek ping gibi sorunlar ortaya çıkabilir.
Monitörün tam altında kullanıyorum. Bu da etkiler mi?
Hız ve Ping değeri gayet iyi hocam. Yan odadayım hemde. Ama modemin üstünde CPU bloğu ve 2 adet FAN var. Etki edeceğini sanmıyorum o alüminyum bloğun veya FAN'ların? Bir sorun yaşamadım onlarla ilgili bu güne kadar.Hiz ve ping testi uygulayın kablosuz ag üzerinden. En verimli modem yerleri genellikle duvarlardan min. Yarim metre uzak yerden min. 1 metre yüksek fazla metal vb. esya bulunmayan merkezi bir yer olmasıdir.
Sıkıntı yoksa problem yok hocam.Hız ve Ping değeri gayet iyi hocam. Yan odadayım hemde. Ama modemin üstünde CPU bloğu ve 2 adet FAN var. Etki edeceğini sanmıyorum o alüminyum bloğun veya FAN'ların? Bir sorun yaşamadım onlarla ilgili bu güne kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.