Ethernet kablosuyla daha yavaş olan internet hat değerleri

Kullandığınız tarife hızı nedir?

Kullandığınız tarife hızı nedir?

1625911255154.png

Aslında benim genel sorunum bu. Sabahları saat akşam 7-8'e kadar internet 1Mbps'lerde geziyor. Modemden kaynaklıdır diye yeni modemle denedim yine devam ediyormuş. Geceleri düzeliyor ama sadece Wi-Fi olarak 23Mbps alabiliyorum. Türk Telekom'u defalarca aradım sorun olmadığını söylüyorlar. Neredeyse 3 aydır bu durum böyle değişmeksizin. Şu anda telefondan test yaptığımda 7Mbps görüyorum. Yani interneti geceleri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sabahları durum böyle. Kullandığım tarife hızı 24Mbps VDSL.

Belki modem içinden de ayar yapmak gerekebilir. Modem içi ayarları fazla bilmiyorum.

Belki modem içinden de ayar yapmak gerekebilir. Modem içi ayarları fazla bilmiyorum.
Eskiden sorunsuz olduğu zamanlardaki ayarlarla aynı. Modemin kendi ayarlarını değiştirmedim hiç. İlginiz için teşekkür ediyorum. Başka fikri olan arkadaşlar varsa sorun güncel.
Sizi yine rahatsız edeceğim ama. VPN kullandığımda internet hızımın yükseldiğini fark ettim. 2.fotoğraftaki Speedtest sonucum VPN'li olan. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
vpnsiz.jpg
Screvpnnenshot_4.jpg

Son düzenleme:
Eskiden sorunsuz olduğu zamanlardaki ayarlarla aynı. Modemin kendi ayarlarını değiştirmedim hiç. İlginiz için teşekkür ediyorum. Başka fikri olan arkadaşlar varsa sorun güncel.

Sizi yine rahatsız edeceğim ama. VPN kullandığımda internet hızımın yükseldiğini fark ettim. 2.fotoğraftaki Speedtest sonucum VPN'li olan. Bunun sebebi ne olabilir acaba?Eki Görüntüle 1102847Eki Görüntüle 1102846
Bildiğim kadarıyla sizi daha az yoğun olan bir sunucuya aktarmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı