scars1
Hectopat
Dediğiniz gibi yaptım. Sorun hala devam ediyor. Telefonda 23 olan hız bilgisayarımda 18 şu an.Remove deyin. Kaldırır ve kurar.
Dediğiniz gibi yaptım. Sorun hala devam ediyor. Telefonda 23 olan hız bilgisayarımda 18 şu an.Remove deyin. Kaldırır ve kurar.
Kullandığınız tarife hızı nedir?
Eskiden sorunsuz olduğu zamanlardaki ayarlarla aynı. Modemin kendi ayarlarını değiştirmedim hiç. İlginiz için teşekkür ediyorum. Başka fikri olan arkadaşlar varsa sorun güncel.Belki modem içinden de ayar yapmak gerekebilir. Modem içi ayarları fazla bilmiyorum.
Sizi yine rahatsız edeceğim ama. VPN kullandığımda internet hızımın yükseldiğini fark ettim. 2.fotoğraftaki Speedtest sonucum VPN'li olan. Bunun sebebi ne olabilir acaba?Belki modem içinden de ayar yapmak gerekebilir. Modem içi ayarları fazla bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla sizi daha az yoğun olan bir sunucuya aktarmış olabilir.Eskiden sorunsuz olduğu zamanlardaki ayarlarla aynı. Modemin kendi ayarlarını değiştirmedim hiç. İlginiz için teşekkür ediyorum. Başka fikri olan arkadaşlar varsa sorun güncel.
Sizi yine rahatsız edeceğim ama. VPN kullandığımda internet hızımın yükseldiğini fark ettim. 2.fotoğraftaki Speedtest sonucum VPN'li olan. Bunun sebebi ne olabilir acaba?Eki Görüntüle 1102847Eki Görüntüle 1102846
Anladım. Biraz VPN'li olarak interneti kullandığımda hızın yine düştüğünü gördüm. Fark eden pek bir şey yokmuş. Teşekkürler tekrardan.Bildiğim kadarıyla sizi daha az yoğun olan bir sunucuya aktarmış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.