Ethernet kablosuz şifre nasıl değiştirilir?

Modem nedir? Benim kullandığım bir Access Point konfigüre edilmek için bağlanan cihazın IP'sinin 192.168.1.50 olmasını şart koşuyordu. O tarz bir durum olabilir. Kullanma klavuzuna başvurun. Ve farklı bir tarayıcı ile deneyin.
TP-Link. Sorun şu önceden aynı ip ile değiştirmiştim.
Modem nedir? Benim kullandığım bir Access Point konfigüre edilmek için bağlanan cihazın IP'sinin 192.168.1.50 olmasını şart koşuyordu. O tarz bir durum olabilir. Kullanma klavuzuna başvurun. Ve farklı bir tarayıcı ile deneyin.
Modemi kapat aç yapınca sorun düzeldi fakat şimdi şöyle bi sorum olcak hocam, ben ne zaman kendim bu modemin şifresini değiştirsem sıkıntılar çıkıyor, modem şifresiz oluyor falan. Düzgün bi anlatımı var mı bu işlemin?
Onu da hallettim. Eyvallah herkese

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı