yigitozdks
Decapat
Daha fazla
Ethernet kartı girişi ekran kartımın altında ve neredeyse 0 yani taktığımda bir fanın önünü kapatacak (3060 Dual var).
www.vatanbilgisayar.com
www.tp-link.com
Hangisini almayalım? Ekran kartı için sorun olmayacaksa Ethernet kartı düşünüyorum ama önerilerinizi bekliyorum.
Not: Anakartın LAN girişi çalışmıyor 2 kere garantiye gönderdim sorun yok diye geri yolladılar. Uğraşmak istemiyorum diye alacağım model: ASUS TUF A520M Plus.
Belki 3.'ye son bir kez daha gönderirim.
Şu an ekran kartı RDR 2 oyununda Max 72 dereceyi görüyor
TP-LINK TG-3468 GIGABIT PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TP-LINK TG-3468 GIGABIT PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

USB 3.0 - Gigabit Ethernet Ağ Adaptörü
Equipped with a USB 3.0 port and Gigabit Ethernet port, UE300 provides a high-speed data transfer rate up to 1000Mbps. Its foldable and portable design ideally suits any Ultrabook.
Not: Anakartın LAN girişi çalışmıyor 2 kere garantiye gönderdim sorun yok diye geri yolladılar. Uğraşmak istemiyorum diye alacağım model: ASUS TUF A520M Plus.
Ethernet kartı girişi ekran kartımın altında ve neredeyse 0 yani taktığımda bir fanın önünü kapatacak (3060 Dual var).
TP-LINK TG-3468 GIGABIT PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hangisini almayalım? Ekran kartı için sorun olmayacaksa Ethernet kartı düşünüyorum ama önerilerinizi bekliyorum.![]()
USB 3.0 - Gigabit Ethernet Ağ Adaptörü
Equipped with a USB 3.0 port and Gigabit Ethernet port, UE300 provides a high-speed data transfer rate up to 1000Mbps. Its foldable and portable design ideally suits any Ultrabook.www.tp-link.com
Şu an ekran kartı RDR 2 oyununda Max 72 dereceyi görüyor