Ethernet Kartı Yanınca Ne Yapılmalı?

USB Dönüştürücülerin ucuzlarında genelde USB portunda temassızlık problemleri, driver sorunları, hız düşmeleri gibi problemler oluyor. Biraz bütçeyi artırıp PCI Express tipi bir Ethernet kartı almanızı öneririm.

Ethernet kartım yandı, harici Ethernet kartları biraz pahalı. USB ethernet dönüştürücüsü alsam iş görür mü?
Aynı durum benim de başıma geldi. Aşağıdaki ürünü satın aldım. Yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum. Neden bu kadar pahalı derseniz 15TL'ye aldığınız bir dönüştürücünün sizi üzme ihtimali çok yüksek.

Aynı durum benim de başıma geldi. Aşağıdaki ürünü satın aldım. Yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum. Neden bu kadar pahalı derseniz 15TL'ye aldığınız bir dönüştürücünün sizi üzme ihtimali çok yüksek.
O zaman sipariş ediyorum dostum.

USB'ler çok iyi olmuyor diye biliyorum. PCI-E girişli bir kart alırsanız çok iyi olur.
Zaten internetim 10 mbit, sıkıntı olur mu?

O zaman sipariş ediyorum dostum.
+10TL kargo parası vermemek içi güvendiğim bir bilgisayarcıdan kendim satın aldım. Sende öyle yapabilirsin. Bu arada internet gitmesi gibi bir sorun yaşarsan aygıt yöneticisinden dönüştürücünün sürücüsünü güncelle.

Bu dönüştürücüyü alırken nelere dikkat etmeliyim.
Ethernet kablonda sıkıntı olmadığından emin ol. Ayrıca bilgisayara ilk taktığında çalışması için sürücüsünü yüklemen gerek. Muhtemelen otomatik yüklenecektir zaten. (Nasıl yükleyeceğin konusunda yardımcı olurum.) Aynı şekilde sistemine format attığın zamanda internetin olmayacaktır. Bu yüzden usb kablosu ile herhangi bir akıllı telefonu bilgisayarına bağla, oradan internete bağlan ve dönüştürücünün sürücüsünü indir. Anlamadığın bir şey varsa sorabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı