Laptop Ethernet Bağlantısı Çalışmıyor

Alasvn1

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ethernet kablosunu modeme takıyorum ve ardından laptopla baglıyorum ancak modemdeki ethernet ışıgı yanıp sönüyor ve ardından tamamen sönüyor. Laptop kablolu baglantıyı algılamıyor. Sadece kablosuz baglantı olarak kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? Kabloyu yeni aldım bir başka laptopta test ettigimde çalışıyordu ancak benim laptopta çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ kartı kurulu mu? Elle IP atayıp dene.

Hocam önceden ethernet kablosu vardı çalışıyordu. 2 gün önce falan ışık yanmamaya başladı. Kabloda sorun oldugunu düşündüm sonra yeni kablo almaya gittim. Arkadaş orada denedi kendi laptopunda çalıştı ama benim laptopta olmuyor. Elle IP atama nasıl oluyor bilmiyorum
Arkadaşlar bir çözüm önerisi olan var mı acaba internet bu yüzden yavaş oluyor laptopta.

Batarya ile mi elektrikle mi?

Hocam onla bir alakası olacagını sanmıyorum. Laptopta batarya takılı ve şarj aleti de takılı laptopun ama ethernet gidince bu sağ altta o ethernet işaretinin üstünde sarı ünlem çıkıyor, sınırlı yazısı. Yani bunu biliyorum neden böyle oluyor çözemedimbir türlü. Ethernet kablosunu tekrardan çıkartıp taktıgımda baglantı geliyor ama kopukluk oldugu için oyunda sıkıntı çıkarıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı