Burası Türkiye.Ping çok oynamasın diye Ethernet kablosu aldım ama hala çok oynuyor. 40'la 500 arası gidip geliyor ve internetim 16 Mbps olduğu halde 3 Mbps falan alıyorum. Ne yapmam gerek?
Burası Türkiye.
Altyapısı kötü olanın başı kel mi?Her şeye burası Türkiye demeyin, altyapınız iyiyse bu sorunların hiçbirini yaşamazsınız. Merkezi yerlerde yaşıyorsanız interneti çatır çutur kullanabilirsiniz.
O zaman çoğul konuşmayın arkadaşlar.Altyapısı kötü olanın başı kel mi?
alt yapım adsl evetAltyapınız ADSL sanırım. Evde de birkaç kişi daha kullanıyorsa interneti normal bir durum. Paket kaybı da yaşıyorsunuz muhtemelen.
kablosuz ağa bağlanın diyor ben ethernet kullanıyorumPaket kaybı yaşıyorsunuzdur hocam. Evde birden fazla kullanan varsa interneti o da çok etkiliyor ADSL altyapıda. Herhangi bir çözüm direkt sizin tarafınızdan getirilir mi bilmiyorum. WiFi Analyzer ile size uygun kanalı bulup modem arayüzünden o kanalı seçerseniz WiFi kullanımında performans artabilir belki.
Dediğim yöntem WiFi'da sizi rahatlatır hocam. Ethernet kullanıyorsanız kanal değiştirmeniz işe yaramaz zaten.kablosuz ağa bağlanın diyor ben ethernet kullanıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.