Ethernet vs Wi-Fi bağlantısı

Ben anlatayım sen karar ver. Mutfakta enfes kurabiyeler var. Bunları kendin de gidip alabilirsin. Ya da bir düzenek kurup hızlıca yanına gelmesini sağlayabilirsin. Kendin almayı seçersen daha geç ulaşacaksın ama düzenek kurmakla uğraşmamış olacaksın. Düzenek kurarsan daha hızlı elde edeceksin ama bu kez düzenek kurmakla uğraşmış olacaksın. Gerisi sende dostum. İyi sosyaller.

Wi-Fi bağlantısı ile sinyalde kayıp olacağından dolayı internetin her zaman stabil olmayabilir fakat Ethernet ile internete bağlandığın zaman sinyal kaybı olmayacağından dolayı daha stabil internet deneyimi yaşarsın. CAT-6 veya CAT-7 kablo kullanmanda fayda var.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben anlatayım sen karar ver. Mutfakta enfes kurabiyeler var. Bunları kendin de gidip alabilirsin. Ya da bir düzenek kurup hızlıca yanına gelmesini sağlayabilirsin. Kendin almayı seçersen daha geç ulaşacaksın ama düzenek kurmakla uğraşmamış olacaksın. Düzenek kurarsan daha hızlı elde edeceksin ama bu kez düzenek kurmakla uğraşmış olacaksın. Gerisi sende dostum. İyi sosyaller.
Buna ayrıca teşekkür ederim hocam. Mutfağa bir düzenek kurup kurabiyelerin kendisi gelmesini bekleyeceğim sanırım. 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı