Etik Hacker Olma Kursu Atıl Hoca'nın kursu 59TL alınır mı? Şu an daha düşer mi? (bence düşmez gibi) Bu arada ben yeniyim o yüzden 59TL yoksa 89TL sanırım.
Ben sizin yerinizde olsaydım İngilizce YouTube videolarını, bloglarını veya kaynaklarını takip ederdim. Hem en güncel teknoloji ve yöntemleri öğrenirsiniz hem de hiç ulaşamayacağınız kadar detaylı ve kaliteli bir eğitim alırsınız. Ben şahsen yazılımı bu şekilde öğrenmiştim.
Ben sizin yerinizde olsaydım İngilizce YouTube videolarını, bloglarını veya kaynaklarını takip ederdim. Hem en güncel teknoloji ve yöntemleri öğrenirsiniz hem de hiç ulaşamayacağınız kadar detaylı ve kaliteli bir eğitim alırsınız. Ben şahsen yazılımı bu şekilde öğrenmiştim.
Bence Türklerin yaptığı içeriklere pek bakma iyi olmuyorlar. Mesela web alanında en popüler olan Sadık Turan'ın bile kursları kötü bence. Yabancıların hazırladığı kurslar çok daha iyi oluyor anlama açısından. Onlara bakabilirsin. O kursa sahibim senin gibi düşünüp almıştım ama iyi değil bence. Çok da izlemedim orası ayrı bir mevzu.
Etik Hacker Olma Kursu Atıl Hoca'nın kursu 59TL alınır mı? Şu an daha düşer mi? (bence düşmez gibi) Bu arada ben yeniyim o yüzden 59TL yoksa 89TL sanırım.
Yazılım eğitimi ile çok fark edeceğini düşünüyorum etik hacker kursları İngilizce olarak da mevcut ve gerçekten detaylı kurslar mevcut. Son karar sizin tabi ki ama ben sizin yerinizde olsam böyle yapardım.