Witches
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Geliştirici
Hocam bakın sorunuzda yanlışlık var. Öğrenirim farklı, çözerim farklı. Tabii ki video izleyerek mantığını öğreneceksiniz. Mesela if-else videosuna geleceksiniz ve mantığını orada öğreneceksiniz. Ondan sonra ise benim dediğim şeyi yapacaksınız. Kod yazacaksınız. Sadece video izleyerek öğrenilmezi ondan dolayı söyledim. Bende öğrenirken izleyip izleyip geçiyordum ve proje yapmak istediğimde mal gibi ekrana bakıyordum. Sonra tekrar geri döndüm ve öğrendiğim her şeyi uyguladım. ChatGPT gibi bir nimet var şu an da. Mesela bir konuyu öğreniyorsun. İf-else olsun yine örneğimiz. Git ChatGPT'ye ve de ki bana şu programlama dilinde if-else örneği ver. Sonra kendin yaz. Ona sorgulat. Mesela ben birkaç konuyu öğrendikten sonra ChatGPT'ye diyorum ben şu dilde şu konuları öğrendim. Beni sınava sok. Sonra bana sorular soruyor ben ise cevaplıyorum. Hem öğrendiğimi anlıyorum hem de pekiştiriyorum kendimi.
ChatGPT delirtiyor hocam ben kaç kez basit program yazdım bir yerden sonra karışıyor kodlar zevki kaçıyor işin.