Etik hacker kursu alınır mı?

Hocam bakın sorunuzda yanlışlık var. Öğrenirim farklı, çözerim farklı. Tabii ki video izleyerek mantığını öğreneceksiniz. Mesela if-else videosuna geleceksiniz ve mantığını orada öğreneceksiniz. Ondan sonra ise benim dediğim şeyi yapacaksınız. Kod yazacaksınız. Sadece video izleyerek öğrenilmezi ondan dolayı söyledim. Bende öğrenirken izleyip izleyip geçiyordum ve proje yapmak istediğimde mal gibi ekrana bakıyordum. Sonra tekrar geri döndüm ve öğrendiğim her şeyi uyguladım. ChatGPT gibi bir nimet var şu an da. Mesela bir konuyu öğreniyorsun. İf-else olsun yine örneğimiz. Git ChatGPT'ye ve de ki bana şu programlama dilinde if-else örneği ver. Sonra kendin yaz. Ona sorgulat. Mesela ben birkaç konuyu öğrendikten sonra ChatGPT'ye diyorum ben şu dilde şu konuları öğrendim. Beni sınava sok. Sonra bana sorular soruyor ben ise cevaplıyorum. Hem öğrendiğimi anlıyorum hem de pekiştiriyorum kendimi.

ChatGPT delirtiyor hocam ben kaç kez basit program yazdım bir yerden sonra karışıyor kodlar zevki kaçıyor işin.

Hocam programlama dili en kolay nasıl çözerim?
Bunu almayı düşünüyorum hocam etik hacker kursunu kimse önermedi sizin düşünceleriniz neler?

Bu dil yazılıma yeni başlıyanlar için zor gelebilir yazılımdan soğursunuz bence ilk Python öğren en kolay ve en iyi dillerden biri.

Katılıyorum. Öncelikle tüm alanları araştır neler yapıyorlar, neler kullanıyorlar. Sonra hoşuna giden alanda eğitim al. Direkt Python öğren, C öğren diyenleri de dinlemesin arkadaş.
Kesinlikle katılıyorum arkadaş. Maalesef Türk insanında bilmediği halde biliyormuş gibi davranma huyu tavanı aşmış durumda. Önce o konuda anlattığım (teker teker yazamam inan ki dejavu oluyorum) temel bilgileri öğrendikten sonra bir yol çizecek Berat kardeşimiz. Daha önünde üniversite var bu konuya da değindim o konuda.

Belki de yanlış soruyorsunuzdur. Komplike yapılarda dediğinizde haklısınz ama benim dediğim olayda çok yardımcı oluyor.

Hocam mesela bir kod yazdım tam sonuna geldim başta sorduğum soruyu düzeltip başka koda çeviriyor bende anlamıyorum karışıyor baştan hepsini düzeltincede anlamı kalmıyor.

Hocam mesela bir kod yazdım tam sonuna geldim başta sorduğum soruyu düzeltip başka koda çeviriyor bende anlamıyorum karışıyor baştan hepsini düzeltincede anlamı kalmıyor.
Sende hepsini ona yaptırma canım :D Dediğim şekilde kullanırsan çok verim alırsın. ChatGPT'ye düşman olanlardan olma. Aranı korumaya bak.

Etik Hacker Olma Kursu Atıl Hoca'nın kursu 59TL alınır mı? Şu an daha düşer mi? (bence düşmez gibi) Bu arada ben yeniyim o yüzden 59TL yoksa 89TL sanırım.
Eğer konu hakkında hiç bilgin yoksa temel seviyede en azından terimleri öğrenmen için bir kurs üzerinden gitmek mantıklı. Sonuçta 100 tl'ye bir öğle yemeği alamadığınız günlerdeyiz. En azından konu sıralamasını ve terminolojiyi öğrenirsin.

Hocam mantığı bilmeden nasıl yazayım, vahiy mi inecek? 😁

Hocam mantığı bilmeden nasıl yazayım, vahiy mi inecek? 😁

Hocam mantığı şudur diyelim sen X bir kod yazacaksın ve o X kodun içinde sana y kodu gerekir sen y kodunu araştırırsın gözün alışır koda ve mantığını kavramaya başlarsın.

Eğer konu hakkında hiç bilgin yoksa temel seviyede en azından terimleri öğrenmen için bir kurs üzerinden gitmek mantıklı. Sonuçta 100 TL'ye bir öğle yemeği alamadığınız günlerdeyiz. En azından konu sıralamasını ve terminolojiyi öğrenirsin.

Hocam var ama az var Python aşırı basit geliyor C++ geçince biraz sarsıldım çünkü C++ daha detaylı.

@istanbul2023 hocam siz ne düşünüyorsunuz? C programlama ve C++ programlama ile Yazılım Geliştirme
Almalı mıyım sizce?

Hocam var ama az var Python aşırı basit geliyor C++ geçince biraz sarsıldım çünkü C++ daha detaylı.

@istanbul2023 hocam siz ne düşünüyorsunuz? C programlama ve C++ programlama ile Yazılım Geliştirme
Almalı mıyım sizce?

Aldım hocam kursu beğenmessem 30 gün içinde iade varmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı