Etik hacker kursu alınır mı?

Tam olarak nasıl hocam detay verebilir misin?

Hocam etik hacker kursu yerine programlama dili kursu veya İngilizce kursu almak daha mı iyi olur?

Hackerlik yazılım dillerini ustası olup bu dilleri kötü amaçlı kullanan kişilere denilir benden sana tavsiye ilk önce İngilizce öğren çünkü İngilizce kaynaklar en iyisidir ve Türkçe kaynaklarla iyi bir yazılımcı olman zor. Sonra yazılım dillerini araştır sana uygun olanı öğren. Tek bir video ile ne hacker ne de yazılımcı olursun.

İyi veya kötü olarak düşünün. Birisi bir sistemi çökertmeye çalışır, etik olan ise durdurmaya, düzetlmeye, önlemeye.

Ben genel konuştum. Türklerin yaptığı birçok kurs kötü oluyor. İstisnalar tabii ki var. 120 saat de aranan programcı mesela :D çok saçma bir kurs. Mehmet pekcan ise istisnadır.

Hocam programlama dili en kolay nasıl çözerim?

Kimdir bu Atıl Hoca dejavu oluyorum ya :D Neyse konumuza gelirsek bu konu daha önce konuşulmuştu. Sana yararının dokunacağını düşündüğüm için buraya bırakıyorum. Yine aklına takılan soru olursa sorabilirsin

Kimdir bu atıl hoca dejavu oluyorum ya :D neyse konumuza gelirsek bu konu daha önce konuşulmuştu. Sana yararının dokunacağını düşündüğüm için buraya bırakıyorum. Yine aklına takılan soru olursa sorabilirsin.

Bunu almayı düşünüyorum hocam etik hacker kursunu kimse önermedi sizin düşünceleriniz neler?

Hocam mantığı bilmeden nasıl yazayım, vahiy mi inecek? 😁
Hocam bakın sorunuzda yanlışlık var. Öğrenirim farklı, çözerim farklı. Tabii ki video izleyerek mantığını öğreneceksiniz. Mesela if-else videosuna geleceksiniz ve mantığını orada öğreneceksiniz. Ondan sonra ise benim dediğim şeyi yapacaksınız. Kod yazacaksınız. Sadece video izleyerek öğrenilmezi ondan dolayı söyledim. Bende öğrenirken izleyip izleyip geçiyordum ve proje yapmak istediğimde mal gibi ekrana bakıyordum. Sonra tekrar geri döndüm ve öğrendiğim her şeyi uyguladım. ChatGPT gibi bir nimet var şuan da. Mesela bir konuyu öğreniyorsun. if-else olsun yine örneğimiz. Git ChatGPT'ye ve de ki bana şu programlama dilinde if-else örneği ver. Sonra kendin yaz. Ona sorgulat. Mesela ben bir kaç konuyu öğrendikten sonra ChatGPT'ye diyorum ben şu dilde şu konuları öğrendim. Beni sınava sok. Sonra bana sorular soruyor ben ise cevaplıyorum. Hem öğrendiğimi anlıyorum hem de pekiştiriyorum kendimi.

Berat kardeş zaten attığım linkteki konunun sahibi senmişsin. Aynı konuyu tekrar açmışsın şaşırdım.

Yanlış anlamazsan bir şey söyleyeceğim. Şıpsevdi gibisin kardeşim :) Arı gibi hangi dala konacağına karar veremiyorsun. Önce o konuda anlattığım temel bilgilere sahip ol gerisi zaten gelecek. Sırf konu açmış olmak için açma yani

Berat kardeş zaten attığım linkteki konunun sahibi senmişsin. Aynı konuyu tekrar açmışsın şaşırdım.

Yanlış anlamazsan bir şey söyleyeceğim. Şıpsevdi gibisin kardeşim :) Arı gibi hangi dala konacağına karar veremiyorsun. Önce o konuda anlattığım temel bilgilere sahip ol gerisi zaten gelecek. Sırf konu açmış olmak için açma yani
Katılıyorum. Öncelikle tüm alanları araştır neler yapıyorlar, neler kullanıyorlar. Sonra hoşuna giden alanda eğitim al. Direkt Python öğren, C öğren diyenleri de dinlemesin arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı