Soru başlıkta. Sadece şirkette falan çalışmak için mi işime yarar? Yoksa örneğin adres bulma, DDoS'dan korunma, IP bulma vb. işleri kapsar mı? Çoğu kişi "hacker" kavramı için sorduğumu sanacak ama..
Yani bu konularda tam olarak bilgim yok fakat eğer internette bir sıkıntınız olursa işe yarar diye umuyorum örneğin birisi sizin bilgilerinizi çaldı onun IP'sini bulabilirsiniz.
Soru başlıkta. Sadece şirkette falan çalışmak için mi işime yarar? Yoksa örneğin adres bulma, DDoS'dan korunma, IP bulma vb. işleri kapsar mı? Çoğu kişi "hacker" kavramı için sorduğumu sanacak ama.
Böyle bir iş olabilir fakat şu vergi olaylarını hiç bilmiyorum. Kazandığımız her paranın vergisini ödememiz lazım değil mi?Günlük hayatta her türlü işine yarar diye düşünüyorum. Şirkette çalışabilir misin onu bilemem. Nasıl bir eğitim aldığına bağlı. Şirkette çalışamazsan bile evde kendi işini kurabilirsin. Hesabı çalınan ya da sürekli DDoS saldırısı yiyen kişilere belirli bir ücret karşılığında iş yapabilirsin.
Böyle bir iş olabilir fakat şu vergi olaylarını hiç bilmiyorum. Kazandığımız her paranın vergisini ödememiz lazım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.