RK800
Decapat
Okuma yapmayı seviyorum ve YDT de okuma parçaları(reading)ten yüksek puan almak için sağlık bilim ve sosyal bilimler ile ilgili ingilizce dergiler okuyorum.
Bunun için kullandığım IPS panel bir laptop var.
Lakin parlaklık, kontrast ve renk gamı açısından sınıfta kaldığı için hem ders çalışırken hem de okurken keyifimi az da olsa azaltıyor.
Dediğim standartları karşılayan monitörler ise 4500-5000 arası. Bütçem 6000 ama başka şeyler için de kullanmak istediğimden o kadar ayırmadım bunun için.
Bu tür şeylere para harcamaktan yer yer korktuğum için ve özel hoca tutacağım diyorum bu yüzden arafta kalıyorum.
Daha rahat kullanabilmek için de canım her ne kadar istese de yine azıcık kafam karışmıyor değil.
Hani "ne yap'can monitorü bilmem neyi otur kitaba vur çalış bu tür boş şeylere gereksiz masraf yapma." diyen aile bireylerim var.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Buraya kadar okuduysanız da bir fikriniz vardır herhalde
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Biraz kategoriye uymayan bir konu ama işte.
Bunun için kullandığım IPS panel bir laptop var.
Lakin parlaklık, kontrast ve renk gamı açısından sınıfta kaldığı için hem ders çalışırken hem de okurken keyifimi az da olsa azaltıyor.
Dediğim standartları karşılayan monitörler ise 4500-5000 arası. Bütçem 6000 ama başka şeyler için de kullanmak istediğimden o kadar ayırmadım bunun için.
Bu tür şeylere para harcamaktan yer yer korktuğum için ve özel hoca tutacağım diyorum bu yüzden arafta kalıyorum.
Daha rahat kullanabilmek için de canım her ne kadar istese de yine azıcık kafam karışmıyor değil.
Hani "ne yap'can monitorü bilmem neyi otur kitaba vur çalış bu tür boş şeylere gereksiz masraf yapma." diyen aile bireylerim var.
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Buraya kadar okuduysanız da bir fikriniz vardır herhalde

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Biraz kategoriye uymayan bir konu ama işte.
Son düzenleme: