Etkin olmayan Windows 8.1 Windows 10'a yükseltirilirken etkileştirme atlanabilir mi?

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Sürücülerimin Windows 8.1 desteklemdiğini öğrendiğimden dolayı Windows 10'a geçmem gerek ama Windows etkin değil. Yükseltilirken etkinleştirme isterse atlayabilir miyim?
@The Shorekeeper Windows 8.1 etkinleştirmemde yardımcı olmuştun, yine bildiğin bir key var mı?

Yükseltme de ürün anahtarı sorabiliyor ama çözümü bu keyleri kullanabilirsiniz sadece atlamak için crack veya etkinleştirme yapmıyor.

Kurulumda anahtar kısmını atlamak için kullanılan keyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme de ürün anahtarı sorabiliyor ama çözümü bu keyleri kullanabilirsiniz sadece atlamak için crack veya etkinleştirme yapmıyor.

Kurulumda anahtar kısmını atlamak için kullanılan keyler.
Teşekkür ederim Windows 8.1 kurulumunuda böyle bir key ile atlamıştım.
@Soft Donanım Ben bu keyler ile atlarsam Windows'u etkinleştir yazısı dışında bir şey gelir mi? Veya sonsuza kadar kullanabilir miyim?

@Soft Donanım Ben bu keyler ile atlarsam Windows'u etkinleştir yazısı dışında bir şey gelir mi? Veya sonsuza kadar kullanabilir miyim?

Deneme sürümünü kuruyorsunuz dediğim gibi crack veya etkinleştirme yapmıyor. Dediğiniz yazı gelecektir ve kişiselleştirme yapamazsınız. Eğer yazıya ve kişiselleştirme yapmamaya razı iseniz evet kullanabilirsiniz.

Deneme sürümünü kuruyorsunuz dediğim gibi crack veya etkinleştirme yapmıyor. Dediğiniz yazı gelecektir ve kişiselleştirme yapamazsınız. Eğer yazıya ve kişiselleştirme yapmamaya razı iseniz evet kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, Pro çalışmadı ama Home çalıştı.

Teşekkür ederim, Pro çalışmadı ama Home çalıştı.

O kullandığınız ISO dosyasına bağlı (Muhtemelen Home sürüm ISO dosyanız.) O sitedeki tüm keyleri günde 5-10 kez kullanıyorum inanın bir sorun çıkmadı.

O kullandığınız ISO dosyasına bağlı (Muhtemelen Home sürüm ISO dosyanız.) O sitedeki tüm keyleri günde 5-10 kez kullanıyorum inanın bir sorun çıkmadı.

ISO olarak değil yükseltme aracını indirdim. Bir de yükseltirken sadece kişisel dosyaları koruyun ve her şeyi silin seçenekleri vardı. Uygulamaların silinecek sanırım ama bu akşam indiririm.

ISO olarak değil yükseltme aracını indirdim. Bir de yükseltirken sadece kişisel dosyaları koruyun ve her şeyi silin seçenekleri vardı. Uygulamaların silinecek sanırım ama bu akşam indiririm.

O zaman uygulamalar silinecektir. Altta neden seçeneklerin pasif olduğu yazması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı