Merhaba,
CMD yöntemi ile Win 10 etkinleştirdim. İnternette satılan Key'ler patlar diye düşündüğümden almadım. Bu yöntem zararlı mı? Veri hırsızlığı olabilir mi? OEM Key alınır mı?
Ben kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Ama uzun vadede yaşamayacağım anlamına da gelmez.Merhaba,
CMD yöntemi ile Win 10 etkinleştirdim. İnternette satılan Key'ler patlar diye düşündüğümden almadım. Bu yöntem zararlı mı? Veri hırsızlığı olabilir mi? OEM Key alınır mı?
SSD yi biçimlendirip tekrar kurunca da mı gitmiyor? O zaman 6 ay bekleyeyim sıkıntı çıkarsa key satın alırım. Kart bilgileri falan kopyalanıyor tarzı bilgiler gördüm. Ondan bi korktum. Teşekkürler herkeseFormat attığınız zaman gitmiyor zaten boşuna atmayın, 6 ay sonra kendiliğinden gidiyor. Çok rahatsızsanız temiz kurulum yapabilirsiniz. @184424 hocamın önerisidir.
Retail ya da OEM lisans aldığınız sürece patlama imkanı yok gibi. MAK lisansların patlama olasılığı vardır elbet. Veri hırsızlığı lisanslar ile olmaz. Fakat korsan etkinleştirme sonucunda sunucuları değiştirirsin ve veriler Allah'a emanet olur. Dikkat etmekte fayda var. İlk önerim her zamanki gibi Retail lisanstan yana. OEM de alınabilir. Ama ilk hedefiniz Retail olması. Temiz kurulum sonrasında gönül rahatlığı ile girilebilir lisans. Rehberlerimden bakabilirsiniz.Merhaba,
Hocam düzgün oku lütfen 6 ay sonra gidiyor diyor. Ben de gitti ben tekrar etkinleştirdin.SSD yi biçimlendirip tekrar kurunca da mı gitmiyor? O zaman 6 ay bekleyeyim sıkıntı çıkarsa key satın alırım. Kart bilgileri falan kopyalanıyor tarzı bilgiler gördüm. Ondan bi korktum. Teşekkürler herkese
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.