Win 7 Key'i ile Win 10 etkinleşir mi?

Yeni bir FreeDOS laptop aldım ve içerisine Win 10 Pro kurdum(ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden aldım). Evimde ise eski kullanmadığım bir bilgisayar var ve içerisinde Win 7 Home kurulu. Benim merak ettiğim eski bilgisayardaki Win 7 Key'i ile yeni aldığım laptoptaki Win 10 Pro'yu etkinleştirebilir miyim?

Evet ama wi 7 Key'ini Microsoft'a geri bildirim gönder bana yanlış Key verdiniz ben Windows 7 Key değil Windows 10 keyistemiştim de olur ben öyle yaptım kardeşim

Yeni bir FreeDOS laptop aldım ve içerisine Win 10 Pro kurdum(ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden aldım). Evimde ise eski kullanmadığım bir bilgisayar var ve içerisinde Win 7 Home kurulu. Benim merak ettiğim eski bilgisayardaki Win 7 Key'i ile yeni aldığım laptoptaki Win 10 Pro'yu etkinleştirebilir miyim?

Yakın bir zamanda bir blog üzerinden şöyle bir yazı görmüştüm. Lisanslı Windows 7 kullanıcılarına Windows 10'a geçiş için ücretsiz yükseltme veriliyor(Yanlış söylediysem affola, tam olarak hatırlamıyorum yazıyı).

Yakın bir zamanda bir blog üzerinden şöyle bir yazı görmüştüm. Lisanslı Windows 7 kullanıcılarına Windows 10'a geçiş için ücretsiz yükseltme veriliyor(yanlış söylediysem affola, tam olarak hatırlamıyorum yazıyı).

2015 yılında kalmışsınız :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı