Etkisinde Kaldığınız ve Hiç Unutamadığınız Filmler

• Konuyu başlatan VoDoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 22.269

VoDoo

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

İzlemekten bıkmadığınız, unutamadığınız, keşke yenisi çıksa dediğiniz filmleri burada paylaşalım
Benim tavsiye ettiğim filmler;

- Transformers 3 (1 ve 2'de 3 kadar haz almadım bu filmin son 1 saatlik savaş kısmı insanı tribe sokuyor :D )

- Benim Adım Khan (İzlediğim en iyi film belkide bu, İnsanı derinden etkileyen bir yaşam öyküsü)

- Esaretin Bedeli (Bu filmi izlemeyen kaldımı diye düşündüğüm filmdir, bunun kadar etkileyici bir film daha çıkarmı bilmem ama izlemeyen varsa kesinlikle izlesin derim)

- Forrest Gump (Düşük IQ'lu bir insanın yaşam öyküsü)

Tavsiye edebileceğim 4 film bu arkadaşlar sizinde unutamadığınız, etkisinde kaldığınız filmleri bekliyorum.

Sanırım Harry Potter serisi... Hiç bıkmıyorum izlerken, yazarın yarattığı dünya çok hoşuma gitti. Belki de var ama gele gele muggle olarak gelmişiz Dünya'ya demek ki... :eek:

:D

Tekrar tekrar izlemediğim ama filmin içeriği konusunda etkilendiğim filmi sorarsan. Limitless(Limit Yok) diye bir film vardı. Beynin %100 ünü kullanabildiğin bir hap var ve konusu bundan ibaret ve adamın yaptıkları. Konu olarak etkilenmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esaretin Bedeli, etkisinden asla çıkamadığım filmlerdendir. Evet, haklısın izlemeyen kalmamalı. Umutsuzluğa düştüğüm anlarda bu film aklıma gelir hemen ve dayanma gücü bulurum. Hayatın gücü umuttur. Bu filmi izledikten sonra neler aşılmaz ki diye düşünüyor insan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Esaretin Bedeli, etkisinden asla çıkamadığım filmlerdendir. Evet, haklısın izlemeyen kalmamalı. Umutsuzluğa düştüğüm anlarda bu film aklıma gelir hemen ve dayanma gücü bulurum. Hayatın gücü umuttur. Bu filmi izledikten sonra neler aşılmaz ki diye düşünüyor insan..

Sana bu iki filmi de rahatlıkla önerebilirim o zaman.

Can Dostum ve Umudunu Kaybetme. İki film de gerçek yaşantıdan alınma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı