Klavye ile, offline gireceksen alınmaz anlamındaydı.Ve aynı keyifi vermez ama idare eder.Gayet güzel alınır mouse ile sürer aynı keyifi alırsın. Özellikle Truckers MP girince.
Klavye ile, offline gireceksen alınmaz anlamındaydı.Ve aynı keyifi vermez ama idare eder.Gayet güzel alınır mouse ile sürer aynı keyifi alırsın. Özellikle Truckers MP girince.
Hocam bu sistemle oyanayabilir miyim?
(!)Oyunlar moda/trend olup olmamasına göre değerlendiriliyormuş öğrenmiş olduk.
Bence ATS alın. ETS 2 tekdüze haritalara sahip. ATS haritaları ve tırları çok başka olay.
Hocam bu sistemle oyanayabilir miyim ?
Oyunlar ne zamandan beri modaya göre eskir olduherkesin zevki ve deneyimi kendine. Beğenmediğiniz şeyler kötü olmuyor veya eskimiyor. ETS 2 taş gibi oyundur oyunu ilk çıktığı 2012 yılı civarı aldım ve Full DLC'lere sahibim ve artı olarak klavye ile oynuyorum ve keyif alabiliyorum. Çünkü oyunun sürüş dinamiği keyifli ve map DLC'leri çok güzel buna ek olarak arkadaşlarınla konvoy yaparsan daha da keyif alırsın. Tabii ki direksiyon ile daha iyi olur ama kimisi klavye ile zevk alır kimisi direksiyonla bile zevk alamaz oyun kişisel bir şeydir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.