ETS 2 37 TL'ye alınır mı?

Tekrar yineliyorum ETS'nin modası geçti al Assetto Corsa ver Honda modlarını Online gir tam derman derken diyerek makas at müqq.

ETS 2 alacaksın dersen tek oynaraan hemen sıkılırsın sonra bir Online gireyim dersin kanser olursun çünkü adminler çok sıkıntı ufak birşeyde direk ban sana haksızlık yapıldımı ortada olmuyorlar asetto al kafan rahat olsun çok zevkli bir de ETS DLC'siz alırsan hiçbir anlamı dahi yok dlc gelicek olursaj çok pahalı oyunda da pahalı asettoda öyle değil ama

Son düzenleme:
Oyunlar ne zamandan beri modaya göre eskir oldu :D Herkesin zevki ve deneyimi kendine . Beğenmediğiniz şeyler kötü olmuyor veya eskimiyor. Ets2 taş gibi oyundur oyunu ilk çıktığı 2012 yılı civarı aldım ve full dlclere sahibim ve artı olarak klavye ile oynuyorum ve keyif alabiliyorum. Çünkü oyunun sürüş dinamiği keyifli ve map dlcleri çok güzel buna ek olarak arkadaşlarınla konvoy yaparsan dahada keyif alırsın. Tabiki direksiyon ile daha iyi olur ama kimisi klavye ile zevk alır kimisi direksiyonla bile zevk alamaz oyun kişisel bir şeydir.

Oyunlar ne zamandan beri modaya göre eskir oldu :D herkesin zevki ve deneyimi kendine. Beğenmediğiniz şeyler kötü olmuyor veya eskimiyor. ETS 2 taş gibi oyundur oyunu ilk çıktığı 2012 yılı civarı aldım ve Full DLC'lere sahibim ve artı olarak klavye ile oynuyorum ve keyif alabiliyorum. Çünkü oyunun sürüş dinamiği keyifli ve map DLC'leri çok güzel buna ek olarak arkadaşlarınla konvoy yaparsan daha da keyif alırsın. Tabii ki direksiyon ile daha iyi olur ama kimisi klavye ile zevk alır kimisi direksiyonla bile zevk alamaz oyun kişisel bir şeydir.

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın çünkü kendince yorum yapmışsın oyunun eskisi gibi tadı yok gerek Online olsun her şey DLC bu arkadaş DLC'siz alacak nasıl zevk almasını beklersin bir de şu dönemde berbat bir Online sıkıntılı iken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı