ETS 2 açılmıyor ve tepki vermiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Candenizz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, daha önce sorunsuz oynuyordum uzun süre girmedim şimdi gireyim dedim fakat oyun açılmıyor. Oyun orijinal. Ekran kartı Driver'larım güncel. DirectX ve diğer paketler yüklü. Oyunun crash dosyası burada sorunun ne olduğunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hala daha aynı hataları alıyorsunuz. Bu DLL'leri internetten indirip herhangi bir klasöre atmış mıydınız hiç?

Bahsettiğim işlem sorunu çözmeliydi, siz de bir hata yapmamışsınız.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz?

Bu da olmazsa ekran kartınızın sürücülerini güncelleyin. İşe yarar belki.

Bahsettiğim işlem sorunu çözmeliydi, siz de bir hata yapmamışsınız.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz?

Bu da olmazsa ekran kartınızın sürücülerini güncelleyin. İşe yarar belki.

SFC /scannow taraması yaptım birkaç şey bulup düzeltildiği yazdı daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Oyunu açmaya çalıştığımda yine kapanyor.

İlginç. TV indirip ID ve şifrenizi paylaşır mısınız? (mümkünse 10 dakika içinde) Yapılacak işlem çok da karmaşık bir şey değil ama doğruluğunu teyit etmek için bir de ben bakayım.

Çevrim dışı olmuşsunuz, not olarak yazıyorum. Paylaşacaksanız akşam 4'ten sonra çevrim içi olduğum bir zamanda paylaşın. Paylaşmak istemezseniz de oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
İlginç. TV indirip ID ve şifrenizi paylaşır mısınız? (Mümkünse 10 dakika içinde) yapılacak işlem çok da karmaşık bir şey değil ama doğruluğunu teyit etmek için bir de ben bakayım.

Çevrim dışı olmuşsunuz, not olarak yazıyorum. Paylaşacaksanız akşam 4'ten sonra çevrim içi olduğum bir zamanda paylaşın. Paylaşmak istemezseniz de oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

TV yüklü hocam ID ve şifreyi size nereden yollayabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı