Windows update kısmında yapılmamış bir güncelleme var mı?Hocam tekrar oyunu açmayı denedim hala açılmıyor.
Windows Update kısmında yapılmamış bir güncelleme var mı?
Bundan başka aklımda bir tane daha çözüm var ama Technopat'ta önermiyoruz. Yanlış yapılırsa yine böyle hatalara sebep olabiliyor çünkü.
Buna ben de şaşırdım. Zaten ilk raporlarınızda da bu dosyanın@Bora Dere hocam galiba sorunu buldum. DirectX kurduğumuz halde System32 klasöründexinput1_4.dllgözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
System32 klasöründe olmadığı görünüyordu. Normalde yedeklemenizi söylerdim ama sistem klasöründe bile görünmediği için bozuk bir dosya olduğunu düşünüp sildirmiştim direkt. DX indirme aracı da bunu kurmalıydı.xinput1_4.dll dosyasını internetten 32 bit versiyonunu indirip sistem klasörüne atabilirsiniz. System32 klasörüne bu dosyanın 64 bit versiyonunu kurmak.) Kendinize güveniyorsanız yapın.Buna ben de şaşırdım. Zaten ilk raporlarınızda da bu dosyanınSystem32klasöründe olmadığı görünüyordu. Normalde yedeklemenizi söylerdim ama sistem klasöründe bile görünmediği için bozuk bir dosya olduğunu düşünüp sildirmiştim direkt. DX indirme aracı da bunu kurmalıydı.
Dediğim gibi ikinci bir çözüm var. Bunu buraya yazıyorum ama biraz riskli.xinput1_4.dlldosyasını internetten 32 Bit versiyonunu indirip sistem klasörüne atabilirsiniz?
Bu Microsoft tarafından bile önerilen bir çözümdür ama yanlış yapılırsa sorunu çözmeyeceği için Technopat'ta önermiyoruz. (Yanlıştan kastım daSystem32klasörüne bu dosyanın 64 Bit versiyonunu kurmak.) kendinize güveniyorsanız yapın.
xinput1_4.dll dosyasının 32 Bit versiyonunu indirdim. System32 klasörüne attım. Yine açılmıyor oyun, şaka gibi sinir oldum.Gerçekten de çok tuhaf. Şu anda önerebileceğim tek şey (her ne kadar önermeyi sevmesem de) temiz kurulum yapmak.
İlk defa sizinki gibi bir olay görüyorum. En başta sistem klasöründe görünmüyor, paket ile kuruyoruz olmuyor. Dosyayı elle atıyorsunuz (geçici bile olsa) çözmüyor. Oyunu silip yükleyin, yine olmazsa temiz kurulum yapın diyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.