ETS 2 alınır mı?

Burada haklısınız tırları vs. daha keyifli ancak oyuncu sayısı ve özellikle Türk oyuncu sayısına bakınca ETS 2 daha önde.
Farklılık olması için çok güzel yollar var ets 2 her yayıncı oynuyor kanada haritası 10 numara . ats nin . modlarla saygı duyarım .

Farklılık olması için çok güzel yollar var ETS 2 her yayıncı oynuyor Kanada haritası 10 numara. ATS'nin. Modlarla saygı duyarım.

ATS2 daha keyifli zaten ama ETS 2 de daha fazla oyuncu var arkadaş kalabalık bir konvoy ile sürmek istiyorsa ETS 2, kafa dinleyip güzel yollarda keyif yapmak istiyorsa ATS2 almalı.

ETS 2 alınmaz mı? Yukarıda bir arkadaş “ets 2 olmayan Steam kütüphanesi olur mu?” gibi bir şey yazmış. Aynen katılıyorum. Bence 40 TL'ye de değer kesinlikle. Ara ara arkadan müziğinizi açar biraz tır sürer takılırsınız. Keyifli olur.

Eskiden 10 TL'ydi almamıştım yarın haftalıgı pederden alayımde bende alayım 40 TL iyiymiş.
Ben bu oyunu, çıktıktan kısa süre sonra Vatan'dan kutulu olarak 40 liraya almıştım. Sanırım 10 yıl filan olmuştur. Ben 40 lira verdiğimde dolar 1.5 lira civarında idi. Yani yaklaşık 25 dolara almışım o zaman. Siz bugün aynı parayı vereceksiniz. Hatta 2,5 lira daha az vereceksiniz ve 2 dolara almış olacaksınız. :) Yani bu fiyata da alınır ama keşke dokuz liraya alsaydınız.

Eğer American Truck Simulator (ATS) oyununu benzer fiyatlara bulabiliyorsanız onu öneririm. Hem daha keyifli, hem daha güzel görünüyor, hem de ETS2'deki bazı problemler giderilmiş durumda. Ayrıca Amerikan şehirleri geniş geniş ve ferah ferah olduğu için, tır sürmek ve sağa-sola dönüş yapmak daha rahat oluyor.

ets22r.png

Hadi hayırlısı inşallah sorun olmadan girebilirim.

Aldım oyunu her şeyi higha çekiyorum ama hala çevre blurlu gözüküyor bunun nedeni nedir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı