ETS 2 alınmalı mı?

ATS demo oynayın. Ben ikisinin de demosunu oynadım. Şimdi ETS alacağım sonra baharda da ATS.
Evet, demosunu yüklüyorum. Videolarda çevre çok gerçek dışı görünüyor, umarım öyle değildir. ETS2 de öyleydi ama teknik olarak daha çok beğendim. Yine de Avrupa yolları güzel değil.

Bu ATS'nin haritası çok küçük geldi. Modlarla büyütmemiz mümkün mü? Net bir bilgi bulamadım. Ne kadar büyütebiliriz? Ve çok oyuncusu yok dendi. Multiplayerde zorlanır mıyım?

Bu ATS'nin haritası çok küçük geldi. Modlarla büyütmemiz mümkün mü? Net bir bilgi bulamadım. Ne kadar büyütebiliriz? Ve çok oyuncusu yok dendi. Multiplayerde zorlanır mıyım?

Hocam ETS 2 multiplayerda çok keyifli yolların tıkandığı falan oluyor keyif alıyorsunuz.

Hocam ETS 2 de benim yaklaşık 400 saatim var size şunları söyleyebilirim
1.ETS 2'yi Single Player de oynamak biraz süre sonra sıkıyor fakat MP de arkadaşların varsa çok eğlenceli oluyor mesela arkadaşlarımla geziyoruz kaza olsun bazı yerlerde makas atmamız falan eğlenceli oluyor ama eğlenceli olduğu kadar sinir eden bir yanı var çinliler ve hemen report edenler bu kişiler sadece oyunda tır sürüp (tır zevkleride çok kötü) gezip kaza yapanı banlatma derdindeler he bir de hocam söyleyeyim biri sana ailevi küfür etse de tıkını çıkarmamalısın çünkü karşılık veren arkadaşım perma ban yedi %100 haklı olmasına rağmen ban yedi ETS 2 MP'nin klasikleşmiş sorunları bunlar hocam eğer ETS 2 alıp bizimle oynamak istersen YouTube: Amarthelon kanalına bak canlı yayınlar falan yapıyoruz eğlenceli oluyor :)

Arkadaşım yok maalesef. Videolar seyrettim de genelde mikrofon falan kullanılıyormuş. Mikrofonum da yok. Onlineı ona göre değerlendirin lütfen.

Arkadaşım yok maalesef. Videolar seyrettim de genelde mikrofon falan kullanılıyormuş. Mikrofonum da yok. Online'ı ona göre değerlendirin lütfen.

Zorunlu değil hocam o sadece telsiz için chati de kullanabilirsiniz.

Arkadaşım yok maalesef. Videolar seyrettim de genelde mikrofon falan kullanılıyormuş. Mikrofonum da yok. Online'ı ona göre değerlendirin lütfen.

Yakın zamanda mikrofon almanızı öneririm hocam gerçekten MP de eğleniyorsunuz bu arada söylemeyi unutmuşum ETS 2 de DLC alıp daha güzel yollarda tır sürebilirsiniz mesela ProMods var madenler var ölüm yolları var güzel yani.

Yakın zamanda mikrofon almanızı öneririm hocam gerçekten MP de eğleniyorsunuz bu arada söylemeyi unutmuşum ETS 2 de DLC alıp daha güzel yollarda tır sürebilirsiniz mesela ProMods var madenler var ölüm yolları var güzel yani.
Almak sorun değil. Çevremde çok insan var, devamlı konuşamıyorum. Ayrıca sosyal kaygım da var. Pek mümkün değil yani. Bu sebepten dolayı çoğu sevdiğim oyunu oynayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı