Arkadaşımla Online girelim dedik bana Save indir istediğimiz gibi oynarız dedi indirdiğim Save'de aynalarda ve ışıklarda hiçbir sorun olmadı bende anlamadım ama sizinde çok emeğiniz geçti teşekkür ederim yine hakkınızı ödeyemem.
Hocam bana sorarsanız bunun ekran kartıyla falan alakası yok çünkü sorun render pass'lerde oyun aynadan render etmesi lazım ama etmiyor bence oyunu silip yükleyin.
Hocam bana sorarsanız bunun ekran kartıyla falan alakası yok çünkü sorun render pass'lerde oyun aynadan render etmesi lazım ama etmiyor bence oyunu silip yükleyin.
Hocam bana sorarsanız bunun ekran kartıyla falan alakası yok çünkü sorun render Pass'lerde oyun aynadan render etmesi lazım ama etmiyor bence oyunu silip yükleyin.
Experience açılmıyor sa artık bilemiyorum yani bu hata bazen oluyormuş NVIDIA'nın sitesinden de sürücü indirirkende hata veriyormuş. Yüklenmesi için nasıl çözülüyor bulamadım.
Experience açılmıyor sa artık bilemiyorum yani bu hata bazen oluyormuş NVIDIA'nın sitesinden de sürücü indirirkende hata veriyormuş. Yüklenmesi için nasıl çözülüyor bulamadım.