ETS 2 ban sebebi nedir?

Grkemkoc

Hectopat
Arkadaşlar calais duisbug arasındaki tren geçidinde 1 tır 2 araç bariyerin açılmasını bekliyordu ben tam onlara yaklaşmışken bariyer açıldı karşıdan gelen olmadığını görüp bunları sollayıp geçtim. Rec ban falan yazdılar kimseye çarpmadım bu sebepten ban yer miyim acaba? Herkese en aşağı 2 hafta ban attıkları için çok dikkatli sürmeye çalışıyorum. Bu arada Tab'da sadece 4 kişi vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar calais duisbug arasındaki tren geçidinde 1 tır 2 araç bariyerin açılmasını bekliyordu ben tam onlara yaklaşmışken bariyer açıldı karşıdan gelen olmadığını görüp bunları sollayıp geçtim. Rec ban falan yazdılar kimseye çarpmadım bu sebepten ban yer miyim acaba? Herkese en aşağı 2 hafta ban attıkları için çok dikkatli sürmeye çalışıyorum. Bu arada Tab'da sadece 4 kişi vardı.

Yemezsiniz. Çoğu kişi göz korkutmakla "rec ban xaxa sjsjs hahaha ban ban" yazıyor. 5. banımı yedim, hiçbir sorun yok. 10 TL'lik oyun zaten. Ban konusuna gelecek olursak, hile açmayın. Yol dışından yani çimlerden sollama yapmayın, sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemezsiniz. Çoğu kişi göz korkutmakla "Rec ban xaxa sjsjs hahaha ban ban" yazıyor. 5. Banımı yedim hiçbir sorun yok. 10 TL'lik oyun zaten.
Ban konusuna gelecek olursak, hile açmayın yol dışından yani çimlerden sollama yapmayın sorun olmaz.

Mikrofon açıp bağıran veletler aklımda canlandı umarım onlardan değilsindir.

Dikkatsiz veya kural dışı solladıysanız (arkanızdakilere kaza yaptırma veya kaza tehlikesi yaratma gibi) ban yiyebilirsiniz ama durup dururken sollamakla kimse ban yemez. Kanser kitle dediğimiz gruplar karşı tarafı kışkırtmak için "rec ban" gibi saçma sapan şeyler yazıyor, onların oyununa gelmemek lazım.

Mikrofon açıp bağıran veletler aklımda canlandı umarım onlardan değilsindir.
Discord'da ara sıra eğlenmek için public sunucularda "earrape" açıyoruz. Fakat oyunlarda kimseye bir şey yaptığım yoktur. Hatta gerekmedikçe ses bile açmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı